Plat du jour, elke dag anders...

… en altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 23 oktober: Spareribs met sauzen, salade en frites;
  • Dinsdag 24 oktober: Gebakken makreel met hollandaisesaus, krieltjes in room en haricots verts;
  • Woensdag 25 oktober: Cocquelet met bonne-femmegarnituur;
  • Donderdag 26 oktober: Scampi in lookboter met salade en brood;
  • Vrijdag 27 oktober: Onglet de boeuf met bearnaisesaus en pommes allumettes in de schil;
  • Zaterdag 28 oktober: Zalmmoot met zuurkool, aardappelpuree en beurre blanc;
  • Zondag 29 oktober: Krokante kipfilet met zigeunersaus en pommes duchesse;
  • Maandag 30 oktober: Pannetje mosselen met frites en salade.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.