Plat du jour, elke dag anders...

… en altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 15 januari: Spaanse paellaschotel gevuld met diverse vis-, schaal- en schelpdieren;
  • Dinsdag 16 januari: Ambachtelijke rundergehaktbal met rauwe andijviestamppot en eigen jus;
  • Woensdag 17 januari: Quiche lorraine met groene salade van kropsla;
  • Donderdag 18 januari: Erwtensoep van gisteren met rookworst, dikke broodsnee, mosterdcrème en katenspek;
  • Vrijdag 19 januari: Zwaardvis met groene kruiden, salsa en limoenrisotto;
  • Zaterdag 20 januari: Tarte flambée met spekjes, uien en crème fraîche;
  • Zondag 21 januari: Verse worst met gekookte aardappeltjes, rode kool en kalfsjus;
  • Maandag 22 januari: Gegratineerde visschotel met aardappelpuree en een pannetje broccoli.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.