Lekker genieten van een menu van 3 of 4 gangen

Menukaart restaurant

Oesters

Oesters zijn per stuk te bestellen. Heerlijk bij uw aperitief!

Oester nature
Zeeuwse oester, creuse, puur natuur met citroen en peper uit de molen 2,50

Oester zoetzuur
Oester met zoetzuur van komkommer, granny smith, rijstazijn, gember en lenteui 2,75

Oester Bloody Mary
Oester met tomatensap, wodka, worchestersaus en selderijzout 3,00

Oester Oosters
Oester met Spaanse peper, look, sojasaus en sjalotten 2,75

Oester framboise
Oester met vinaigrette van frambozen, sjalotjes en bieslook 2,50

Oester citrus
Oester met peper uit de molen, passievrucht en olijfolie 2,75

Oester nam kee
Oesters met sojabonen, look, gember, Spaanse peper, sojasaus en bosui 3,00

Oester gratiné
Oester gegratineerd met kruidenboter, look, sjalotjes en Parmezaanse kaas 3,00


Menu van 3 of 4 gangen in het restaurant

In het restaurant serveren wij een menu van 3 of 4 gangen. Je kunt daarbij kiezen uit de volgende gerechten van de menukaart:

Voorgerechten

Hert en bataat
Langzaam gegaarde hertenrosbief met cranberries, bataatcrème, crumble van paddenstoelen en reductie van rode biet

Wild zwijn en wilde eend
Wildzwijnham met atjar van rode kool, rillette van wilde eend, sinaasappelconfiture en truffeltuille

Corvina en shashimi
Shashimi van corvina met wakame, wasabi, ingelegde gember, krokante rijst en soja

Gerookte makreel
Makreelslaatje met gerookte makreel, ingelegde radijs, toastjes en gerookte boterspread

Paddenstoelen en boerenbrood
Paddenstoelen op geroosterd boerenbrood, in acceto balsamico gemarineerde bospaddenstoelen en truffelmayonaise

Tussengerechten

Fazant en Famous Grouse
Gekonfijte fazant in Famous Grouse en ganzenvet met jeneverbessen, schuimig zuurkoolsoepje en crème van ganzenlever

Oester en hollandaisesaus
Gebakken wilde oester met Belgische bladspinazie en hollandaisesaus

Curry en polenta
Polenta frites met Thaise groentencurry

 

Hoofdgerechten

Tournedos en bloedworst
Tournedos met winters garnituur, gebakken bloedworst, appelcompote en gereduceerde kalfsjus

Hert en wildstoof
Hertenrugfilet met wildstoof, eigen garnituur en romige aardappelmousseline

Skrei en Bouchot
Op de huid gebakken skrei met Bouchot mosselen, garnituur van wortelstamp en beurre blanc

Pieterman en gamba
Zacht gegaarde pietermanfilet met krokante gamba en lichtzure saus van verjus

Knolselderij en kikkererwten
Cassoulet van knolselderij met kikkererwten en saffraan

Nagerechten

Griesmeel en hangop
Griesmeelpudding met bosbessenconfiture, yoghurtcremeux, hangop, sinaasappelgel en chocoladespaghetti

Wentelteefje en bisschopswijn
Gebakken suikerbrood in bisschopswijn met kaneelsuiker, bisschopswijnijs en vanillesaus, afgeblust met brandewijn

Flan en appelbollen
Flan van appel en karnemelk, appelbollen gevuld met amandelspijs en bitterkoekjesparfait

Kaas en vijgen
Kazen van kaashuis van Tricht & zoon met vijgenbrood en vijgencompote

Prijzen

Menu van 3 gangen: 39,50 per persoon
Menu van 4 gangen: 49,50 per persoon