Lekker genieten van een menu van 3 of 4 gangen

Menukaart restaurant

Oesters

Oesters zijn per stuk te bestellen. Heerlijk bij uw aperitief!

Oester nature
Zeeuwse oester, creuse, puur natuur met citroen en peper uit de molen 2,50

Oester zoetzuur
Oester met zoetzuur van komkommer, granny smith, rijstazijn, gember en lenteui 2,75

Oester Bloody Mary
Oester met tomatensap, wodka, worchestersaus en selderijzout 3,00

Oester Oosters
Oester met Spaanse peper, look, sojasaus en sjalotten 2,75

Oester framboise
Oester met vinaigrette van frambozen, sjalotjes en bieslook 2,50

Oester citrus
Oester met peper uit de molen, passievrucht en olijfolie 2,75

Oester nam kee
Oesters met sojabonen, look, gember, Spaanse peper, sojasaus en bosui 3,00

Oester gratiné
Oester gegratineerd met kruidenboter, look, sjalotjes en Parmezaanse kaas 3,00


Menu van 3 of 4 gangen in het restaurant

In het restaurant serveren wij een menu van 3 of 4 gangen. Je kunt daarbij kiezen uit de volgende gerechten van de menukaart:

Voorgerechten

Caesar en kipfilet
In olijfolie gepocheerde kippendij met op lage temperatuur gegaard buikspek, ansjovismayonaise, parmezaan, kletskoppen, crouton, gekookt eitje en bindsla

Gerookte ribeye en truffelbitterbal
Ribeye gerookt in cederhout met truffelbitterbal, truffelmayonaise, ingelegde cornichons en notensla

Rolmops en kokkels
Opgerolde haring met gemarineerde uien, toastjes, gemarineerde kokkel, bleekselderijsalsa en crème van kropsla

Zalm en komkommer
Rauwe zalm met zalmmousse, komkommermousse, limoen, gemarineerde frisée en radijsjes

Rode biet en avocado
Carpaccio van rode biet met een slaatje van avocado, groene appel en limoen

Tussengerechten

Eend en cantharel
Gestoofd eendenpootje met eendenfilet, gebakken cantharellen en vijgencompote

Mossel en kabeljauw
Ceviche van kabeljauw en mossel met lauwwarme passievrucht en citrussaus

Bulgur en oude kaas
Lauwwarme bulgursalade met loempia van oude kaas en Spaanse peper

Extra gerecht: verfrissing

Granité
Granité van basilicum met citroensorbetijs

Hoofdgerechten

Tournedos en zwezerik
Gebakken ossenhaas met kalfszwezerik, gezoete uien en saus van rode wijn

Parelhoen en witte druiven
Rouleau van parelhoen met pistache, gepocheerde witte druiven en botersaus van witte port

Zwaardvis en zeesla
Geschroeide zwaardvis met oosterse saus en in sesam gemarineerde zeesla

Schol en matelot
Gebakken scholfilet met matelot van diverse soorten vis

Zoete aardappel
Gepofte zoete aardappel met feta, doperwten, koriander, rode ui, yoghurt en rozemarijnmayonaise

Nagerechten

Luiks wafeltje en chocolade
Warm Luiks wafeltje met bavarois van pure chocolade, chocoladeganache en ijs van witte chocolade

Peer en stroopwafel
Gepocheerde peer met warme stroopwafel, karamelsaus, karamelijs en vanillecremeux

Panna cotta en blauwe bessen
Panna cotta van vanille met blauwe bessen, bramengel, bosvruchtensorbet en krokante tuille

Prijzen

Menu van 3 gangen: 39,50 per persoon
Menu van 4 gangen: 49,50 per persoon