De Mauritz cadeaubon

Geven is bijna nog leuker dan krijgen…

De Mauritz cadeaubon; een ideaal cadeau

Trakteer je familie, vrienden of kennissen op een onvergetelijke ochtend, middag of avond samen genieten. De Mauritz cadeaubon is een ideaal cadeau voor elke levensgenieter. We hebben verschillende cadeaubonnen beschikbaar:

Ontbijt cadeaubon

ontbijt cadeaubon

Doe eens een ontbijt cadeau

Koffie, croissantje, krantje… Een beter begin van de dag kan je iemand niet geven!

Lunch cadeaubon

lunch cadeaubon

Gezellig samen lunchen

Kies uit heerlijke salades, broodjes, soepen en nog veel meer… Bekijk hier de gerechten van onze lunchkaart. Glaasje wijn er bij?

High tea cadeaubon

high tea cadeaubon

Genieten van zoet en hartig

Met de high tea cadeaubon trakteer je op een middag genieten van heerlijke zoete en hartige hapjes, uiteraard geserveerd met meerdere soorten thee.

High wine cadeaubon

high wine cadeaubon

High wine: een origineel cadeau!

Franse elegantie, stoere Spaanse wijnen en avontuurlijke Zuidamerikanen. Een high wine is een mooie manier om verschillende wijnen te proeven. Natuurlijk zitten er ook bijpassende hapjes bij.

Diner cadeaubon

Genieten van een heerlijk diner

Met de diner cadeaubon trakteer je familie, vrienden of kennissen op een onvergetelijke avond samen genieten in het grand café of restaurant van Mauritz.

Hotel cadeaubon

Heerlijk uit slapen in Mauritz hotel!

Met de hotel cadeaubon trakteer je 2 personen op een overnachting in een van onze tweepersoonskamers, inclusief een heerlijk ontbijt in ons Grand Café.

Cadeaubon bestellen

Cadeaubonnen zijn af te halen bij Mauritz , Landpoortstraat 24 in Willemstad. Ben je niet in de gelegenheid om de bon bij ons af te halen? Opsturen (digitaal of per post) kan ook. Bel ons op 0168 472 177 of vul ons contactformulier in. Wij helpen je graag verder.