Plat du jour, elke dag anders...

… en altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 21 mei: Indonesische nasischotel, met saté van varkenshaas, huisgemaakte atjar, satésaus en gebakken ei;
  • Dinsdag 22 mei: Limoenrisotto met sardines van de barbecue en limoen- lookdressing;
  • Woensdag 23 mei: Oerhammetje met honing-tijmsaus, frites en groene salade;
  • Donderdag 24 mei: Salade Flamande: salade met ham, ei, peterselie, aardappel en asperges van de Brabantse wal;
  • Vrijdag 25 mei: Stamppotje van kropsla met op de huid gebakken kabeljauw en botersaus;
  • Zaterdag 26 mei: Paella: Spaanse visschotel met diverse soorten vis, schaal- en schelpdieren en saffraanrijst;
  • Zondag 27 mei: Mixed grill van de barbecue met ansjovisboter, frites en groene salade.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.