Plat du jour, elke dag anders...

… en altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 18 februari: Macaronischotel uit de oven met Parmezaanse kaas en rucolasalade;
  • Dinsdag 19 februari: Saltimbocca met salie en panchetta, geserveerd met truffelrisotto;
  • Woensdag 20 februari: Zalmfilet van de barbecue met aardappelgratin, groene groenten en saffraansaus;
  • Donderdag 21 februari: Vol-au-vent van kalfsragout met groene groenten en frites;
  • Vrijdag 22 februari: Schol in pikante tomatensaus met aardappel, mosselen en salade;
  • Zaterdag 21 februari: Penne met kip, pesto en zongedroogde tomaat;
  • Zondag 22 februari: Zwaardvis van de barbecue met salsa van groene kruiden, saffraanrijst en spinazie.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.