Plat du jour, elke dag anders...

… en altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 15 oktober: Bami met varkenshaassaté, huisgemaakte atjar, seroendeng, gebakken eitje en satésaus;
  • Dinsdag 16 oktober: Kabeljauw met stamppot van rauwe andijvie beurre blanc van mosterd;
  • Woensdag 17 oktober: Spaghetti Bolognaise met tomatensaus en groene salade;
  • Donderdag 18 oktober: Kibbeling met remouladesaus, frites en salade;
  • Vrijdag 19 oktober: Gehaktballetje met gebakken aardappelen, spruitjes en jus;
  • Zaterdag 20 oktober: Scholfilet met doperwtjes, worteltjes en aardappelpuree;
  • Zondag 21 oktober: Kalfsschnitzel met gebakken champignons, ui, spek, gebakken ei, frites en salade.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.