Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

tekening pand mauritz willemstad

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! Deze week serveren wij de volgende plats du jour:

  • Maandag 15 april: Pietermanfilet met beurre blanc, zeekraal en limoenrisotto;
  • Dinsdag 16 april: Lekkerbekje van kabeljauw met remouladesaus, frites en salade;
  • Woensdag 17 april: Köfte met couscoussalade en tzatziki;
  • Donderdag 18 april: Indiase kipspies met naanbrood en raita;
  • Vrijdag 19 april: Spaghetti vongole met Italiaanse salade;
  • Zaterdag 20 april: Groententaart met feta en filodeeg;
  • Zondag 21 april: Mosselen in pikante kreeftensaus met knoflookcrostini.

Prijs: 18,50

Klik hier om je tafel te reserveren.