Plat du jour, elke dag anders...

… en altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 13 augustus: Macaronischotel uit de oven met gehaktballen, gegratineerd met oude kaas en geserveerd groene salade;
  • Dinsdag 14 augustus: Gegratineerde mosselen met kruidenboter, look, lente-ui, tomaat, frites en salade;
  • Woensdag 15 augustus: Mixed grill van hamburgertje, spareribs en kipfilet met frites en maiskolfje;
  • Donderdag 16 augustus: Duitse biefstuk met gebakken uien, jus, gebakken aardappelen en boontjes in spek;
  • Vrijdag 17 augustus: Visstoofpotje gegratineerd met broodkruim en venkel met geprakte aardappelen;
  • Zaterdag 18 augustus: Bavette met bearnaisesaus, aardappelgratin en snijbonen;
  • Zondag 19 augustus: Paella: Spaanse visschotel met diverse soorten schaal- en schelpdieren en gefrituurde calamares.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.