Plat du jour, elke dag anders...

… en altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 10 december: Chipolata van truffel met bladspinazie en grotchampignons;
  • Dinsdag 11 december: Duo van gekonfijte kalfsmuis en tonijn met oosterse saus, basmatirijst en broccoli;
  • Woensdag 12 december: Holsteiner schnitzel met gebakken ei, groene salade en frites;
  • Donderdag 13 december: Pasta met roomsaus van venkel, lente-ui en gerookte zalmsnippers;
  • Vrijdag 14 december: Duitse biefstuk met gebakken aardappelen, braadjus en groene salade;
  • Zaterdag 15 december: Gegratineerde ovenschotel van vis met aardappelpuree, look, groenten en roomsaus;
  • Zondag 16 december: Gevulde taco’s met gekruid gehakt, guacamole, tomaat, kaas, tomatensalsa en gefrituurde jalopeño.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.