Zorgeloos uit slapen in Mauritz hotel

Boek direct een hotelkamer

Mauritz Hotel

Mauritz Hotel is open en je bent van harte welkom

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kunnen wij op dit moment geen warme maaltijden aanbieden in het grand café of restaurant. Wél kunnen wij je een maaltijd serveren die je zelf opwarmt in een van de magnetrons die tot je beschikking staan. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit aan ons door bij je boeking, dan zorgen wij daar voor. Ook willen wij je er op wijzen dat de supermarkt open is. Deze bevindt zich op loopafstand (150 meter) van Mauritz Hotel. Ook daar kan je terecht om etenswaren te halen.

Heerlijk uit slapen in Mauritz Hotel

Sfeervol overnachten in de vesting van Willemstad? Je bent van harte welkom bij hotel Mauritz. Ons hotel ligt in het historische hart van Willemstad, op ca. 250 meter van de haven. Het hotel beschikt over 15 luxe tweepersoonskamers, verspreid over 2 bij elkaar gelegen locaties (Landpoortstraat 24 en Landpoortstraat 39-41).

Onze mooie kamers hebben allemaal comfortabele boxspringbedden, een eigen badkamer en moderne voorzieningen. Er is gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid.

Honden zijn toegestaan. Hiervoor vragen wij een toeslag van € 10,- per nacht per hond. Het ontbijt wordt van 07.00 tot 10.00 geserveerd in ons gezellige Grand Café. Mauritz Hotel is rookvrij.

Lift

Op onze locatie aan de Landpoortstraat 24 is een lift aanwezig. Is dit belangrijk voor je? Geef dit aan bij de boeking, dan houden we er rekening mee.

Inchecken

Je kunt inchecken tot 22:30 uur op de Landpoortstraat 24. Kom je later aan? Neem dan even telefonisch contact met ons op via: +31 (0)168 472 177.

Lees hier meer over parkeren in Willemstad.