M

COVID-19 Melding

Let op: In opdracht van de rijksoverheid controleren wij al onze gasten op een coronabewijs. Als gast dient u in het bezit te zijn van een negatief PCR-testresultaat van maximaal 24 uur oud of een QR-code als bewijs van herstel of van volledige vaccinatie. Wij controleren dit bij de ingang en vergelijken het met uw legitimatiebewijs. Bedankt voor uw begrip.

Zorgeloos uit slapen in Mauritz hotel

Mauritz Hotel

Heerlijk uit slapen in Mauritz Hotel

Sfeervol overnachten in de vesting van Willemstad? Je bent van harte welkom bij hotel Mauritz. Ons hotel ligt in het historische hart van Willemstad, op ca. 250 meter van de haven. Het hotel beschikt over 15 luxe tweepersoonskamers en 2 suites, verspreid over 2 bij elkaar gelegen locaties (Landpoortstraat 24 en Landpoortstraat 39-41). De suites bevinden zich op 2 minuten loopafstand van het hoofdgebouw. 

Onze mooie kamers hebben allemaal comfortabele boxspringbedden, een eigen badkamer en moderne voorzieningen. Er is gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid.

In de hotelkamers van Mauritz Hotel zijn honden welkom. Wel vragen wij een toeslag van € 10,- per nacht per hond.

Het ontbijt wordt van 07.00 tot 10.00 geserveerd in ons gezellige Grand Café. Wanneer je in een van de suites overnacht, is het mogelijk om het ontbijt op de kamer te nuttigen in plaats van in het Grand Café (hoofdgebouw). Wij verzoeken je deze keuze aan te geven bij de boeking. Mauritz Hotel is rookvrij.

Lift

Op onze locatie aan de Landpoortstraat 24 is een lift aanwezig. Is dit belangrijk voor je? Geef dit aan bij de boeking, dan houden we er rekening mee.

Inchecken

Voor alle kamers en de suites is het inchecken tussen 16:00 tot 21:00 uur op de Landpoortstraat 24. Kom je op een ander tijdstip aan? Neem dan even telefonisch contact met ons op via: +31 (0)168 472 177.

Lees hier meer over parkeren in Willemstad.