M

Haute Friture Mauritz is open

De harde lockdown een feit. Gelukkig is onze deur niet gesloten voor Haute Friture Mauritz. Elke dag van 16:00 tot 20:00 kan je bij ons terecht voor take-away van frites met toppings, salades, snacks en meer. Bekijk hier de menukaart.

Zorgeloos uit slapen in Mauritz hotel

Mauritz Hotel

Heerlijk uit slapen in Mauritz Hotel

Sfeervol overnachten in de vesting van Willemstad? Je bent van harte welkom bij hotel Mauritz. Ons hotel ligt in het historische hart van Willemstad, op ca. 250 meter van de haven. Het hotel beschikt over 15 luxe tweepersoonskamers en 2 suites, verspreid over 2 bij elkaar gelegen locaties (Landpoortstraat 24 en Landpoortstraat 39-41). De suites bevinden zich op 2 minuten loopafstand van het hoofdgebouw.

Onze mooie kamers hebben allemaal comfortabele boxspringbedden, een eigen badkamer en moderne voorzieningen. Er is gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid.

In de hotelkamers van Mauritz Hotel zijn honden welkom. Wel vragen wij een toeslag van € 10,- per nacht per hond.

Het ontbijt wordt van 07.00 tot 10.00 geserveerd in ons gezellige Grand Café. Wanneer je in een van de suites overnacht, is het mogelijk om het ontbijt op de kamer te nuttigen in plaats van in het Grand Café (hoofdgebouw). Wij verzoeken je deze keuze aan te geven bij de boeking. Mauritz Hotel is rookvrij.

Lunch en diner

Ons Grand Café is dagelijks geopend van 07:00 tot 17:00 uur. Bekijk hier de menukaart. Bij Mauritz Haute Friture kunt u terecht voor take-away van verse frites met toppings, salades, broodjes en meer. Bekijk hier de menukaart.  Mauritz Haute Friture is dagelijks open van 11:00 tot 20:00 uur.

Lift

Op onze locatie aan de Landpoortstraat 24 is een lift aanwezig. Is dit belangrijk voor je? Geef dit aan bij de boeking, dan houden we er rekening mee.

Inchecken

Voor alle kamers en de suites is het inchecken tussen 16:00 tot 21:00 uur op de Landpoortstraat 24. Kom je op een ander tijdstip aan? Neem dan even telefonisch contact met ons op via: +31 (0)168 472 177.

Lees hier meer over parkeren in Willemstad.