Gezellig Kerst vieren in stijl

Kerst bij Mauritz

Kerst… normaal gesproken een heerlijke periode om samen te komen met familie en vrienden. Samen onbezorgd genieten van warmte, gezelligheid en lekker eten. Dit jaar ziet het er wat anders uit. We weten nog niet wat de toekomst gaat brengen, maar we zijn positief ingesteld en gaan er van uit dat de horeca open is met Kerst. Ons hotel zal in ieder geval open zijn.

Een warme ambiance om Kerst te vieren

Met de feestdagen ben je in ieder geval van harte welkom bij ons. Wij zorgen voor een feestelijke aankleding van het grand café en het restaurant, zodat je in een stijlvol kerstdecor kunt genieten van onze gerechten. Terwijl het buiten koud en donker is, vind je bij ons warmte en gezelligheid.

De hele dag door lekker genieten van brunch, matinee of diner

Met Kerst kan je de hele dag door lekker genieten van onze feestelijke gerechten. We beginnen in de ochtend met een kerstbrunch, van 11:00 tot 13:30 uur. In de middag serveren wij van 14:30 tot 18:00 een heerlijk kerstmatineemenu van 4 gangen. Liever een uitgebreid diner in de avond? Reserveer dan voor het feestelijke 6-gangen kerstdiner dat wij van 18:30 tot 22:00 uur serveren.

Kerstarrangement

Wil je er graag écht even tussenuit met Kerst? Maak dan gebruik van ons kerstarrangement en blijf na het eten lekker slapen in Mauritz Hotel.

Reserveren?

Wij houden graag een tafel voor je vrij. Bel +31 (0)168 472 177 of reserveer online.