Gezellig Kerst vieren in stijl

tekening pand mauritz willemstad

Gezellig Kerst vieren bij Mauritz in Willemstad

De feestdagen staan bijna weer voor de deur. Een gezellige periode om sfeervol te dineren met vrienden of familie. Of gezellig te borrelen met relaties of collega’s. Je bent bij Mauritz van harte welkom om tijdens de feestdagen culinair te genieten. Zoals je van ons gewend bent serveren wij lekkere gerechten die je smaakpapillen kietelen. En met Kerst doen we daar nog een schepje bovenop.

Heerlijk kerstmenu

Op eerste en tweede kerstdag serveren wij een heerlijk kerstmenu dat je naar wens in 3, 4 of 5 gangen samenstelt. Dit smaakvolle kerstmenu serveren wij beide dagen als lunch (3 of 4 gangen), als matinée (3 of 4 gangen) en in de avond (5 gangen). Uiteraard zorgen wij voor een feestelijke aankleding en eet je gezellig in een stijlvol kerstdecor.

Openingstijden rondom de feestdagen

Op kerstavond zijn we gewoon open. Je kunt dan genieten van de heerlijke gerechten van onze menukaart. Op 31 december en 1 januari zijn we gesloten. Vanaf 2 januari zijn we weer open vanaf 7:00 uur in de ochtend.

 

Kerstmenu 2023

Vooraf

Ontvangst met een glas cava en een amuse à la maison

 

Voorgerechten

Hert met cantharellen
Praliné van hert, préparé van hert, gebakken cantharellen en briochebrood

of

Eendenborst
Gerookte eendenborst met eendenlever, canapé, cranberry en morilles

of

Oosterscheldepaling
Oosterscheldepaling, gelakt met hoisin sesamlak, zeewiercrackers en zeewiersalade

of

Zalm met truffel
Gerookte zalm met truffel, boekweitpannenkoekje, Bergamot mascarpone en Anna Dutch kaviaar

of

Rode biet met geitenkaas
Tartaar van rode biet met hangop van geitenkaas, Pedro Ximenez en honingoubliekoekjes

 

Tussengerechten

Anjou duif met pommes dauphines
Duivenborstje, een gekonfijt pootje en pommes dauphines met amandel, vanille en rode port

of

Coquille en noilly prat
Gegratineerde coquille Saint Jacques met Noilly Prat en gruyère

of

Knolselderij en schorseneer
Geroosterde en gefrituurde knolselderij en gerookte schorseneren

 

Hoofdgerechten

Schenkel en biefstukje van hert
Gesmoorde hertenschenkel met hertenbiefstukje, amandel, vanille en laurierjus

of

Ibericohaas
Rosé gebraden ibericohaas en traag gegaard ibericobuikspek met cognac-kastanjesaus

of

Kabeljauw en wagyurund
Gesmoorde kabeljauw met wagyurund en saffraansaus

of

Zeeduivel met hazelnoot
Zeeduivel gegaard in beurre noisette, gebrande hazelnoten en zeeduivelwangetjes

of

Paddenstoelen à la Wellington
Wilde paddenstoelen bereid à la Wellington met glacé van rode wijn

 

Kaas

5 Kazen van het Kaasatelier
Met amandelvijgenbrood en vijgencompote

 

Dessert

Grand dessert Noël
Diverse zoetigheden, een heerlijke afsluiting van het diner

 

Prijzen

Alle menu’s zijn inclusief een glas cava en een amuse à la maison

  • 3 gangen (zonder tussengerecht en kaas): 59,50 per persoon
  • 4 gangen (met dessert of kaas): 69,50 per persoon
  • 5 gangen: 79,00 per persoon

 

Tijden

  • Kerstlunch (3 of 4 gangen): 11:30 tot 14:30 uur
  • Kerstmatinée (3 of 4 gangen): 15:00 tot 18:00 uur
  • Kerstdiner (5 gangen): 18:30 tot 23:00 uur

 

Reserveren?

Wil je zeker zijn van een plekje met Kerst? Dan raden wij je aan op tijd te reserveren. Vul onderstaand formulier in of bel +31 (0)168 472 177.

Kerst reserveren