Gezellig Kerst vieren in stijl
SNEL NAAR

Gezellig Kerst vieren bij Mauritz in Willemstad
De feestdagen staan bijna weer voor de deur. Een gezellige periode om sfeervol te dineren met vrienden of familie. Of gezellig te borrelen met relaties of collega’s. Je bent bij Mauritz van harte welkom om tijdens de feestdagen culinair te genieten. Zoals je van ons gewend bent serveren wij lekkere gerechten die je smaakpapillen kietelen. En met Kerst doen we daar nog een schepje bovenop.
Heerlijk kerstmenu
Op eerste en tweede kerstdag serveren wij een heerlijk kerstmenu dat je naar wens in 3, 4 of 5 gangen samenstelt. Dit smaakvolle kerstmenu serveren wij beide dagen als lunch (3 of 4 gangen), als matinée (3 of 4 gangen) en in de avond (5 gangen). Uiteraard zorgen wij voor een feestelijke aankleding en eet je gezellig in een stijlvol kerstdecor.
Openingstijden rondom de feestdagen
Op kerstavond zijn we gewoon open. Je kunt dan genieten van de heerlijke gerechten van onze menukaart. Op 31 december en 1 januari zijn we gesloten. Vanaf 2 januari zijn we weer open vanaf 7:00 uur in de ochtend.
Kerstmenu 2023
Vooraf
Ontvangst met een glas cava en een amuse à la maison
Voorgerechten
Hert met cantharellen
Praliné van hert, préparé van hert, gebakken cantharellen en briochebrood
of
Eendenborst
Gerookte eendenborst met eendenlever, canapé, cranberry en morilles
of
Oosterscheldepaling
Oosterscheldepaling, gelakt met hoisin sesamlak, zeewiercrackers en zeewiersalade
of
Zalm met truffel
Gerookte zalm met truffel, boekweitpannenkoekje, Bergamot mascarpone en Anna Dutch kaviaar
of
Rode biet met geitenkaas
Tartaar van rode biet met hangop van geitenkaas, Pedro Ximenez en honingoubliekoekjes
Tussengerechten
Anjou duif met pommes dauphines
Duivenborstje, een gekonfijt pootje en pommes dauphines met amandel, vanille en rode port
of
Coquille en noilly prat
Gegratineerde coquille Saint Jacques met Noilly Prat en gruyère
of
Knolselderij en schorseneer
Geroosterde en gefrituurde knolselderij en gerookte schorseneren
Hoofdgerechten
Schenkel en biefstukje van hert
Gesmoorde hertenschenkel met hertenbiefstukje, amandel, vanille en laurierjus
of
Ibericohaas
Rosé gebraden ibericohaas en traag gegaard ibericobuikspek met cognac-kastanjesaus
of
Kabeljauw en wagyurund
Gesmoorde kabeljauw met wagyurund en saffraansaus
of
Zeeduivel met hazelnoot
Zeeduivel gegaard in beurre noisette, gebrande hazelnoten en zeeduivelwangetjes
of
Paddenstoelen à la Wellington
Wilde paddenstoelen bereid à la Wellington met glacé van rode wijn
Kaas
5 Kazen van het Kaasatelier
Met amandelvijgenbrood en vijgencompote
Dessert
Grand dessert Noël
Diverse zoetigheden, een heerlijke afsluiting van het diner
Prijzen
Alle menu’s zijn inclusief een glas cava en een amuse à la maison
- 3 gangen (zonder tussengerecht en kaas): 59,50 per persoon
- 4 gangen (met dessert of kaas): 69,50 per persoon
- 5 gangen: 79,00 per persoon
Tijden
- Kerstlunch (3 of 4 gangen): 11:30 tot 14:30 uur
- Kerstmatinée (3 of 4 gangen): 15:00 tot 18:00 uur
- Kerstdiner (5 gangen): 18:30 tot 23:00 uur
Reserveren?
Wil je zeker zijn van een plekje met Kerst? Dan raden wij je aan op tijd te reserveren. Vul onderstaand formulier in of bel +31 (0)168 472 177.