Gezellig Kerst vieren in stijl
SNEL NAAR
Gezellig Kerst vieren bij Mauritz in Willemstad
De feestdagen staan bijna weer voor de deur. Een gezellige periode om sfeervol te dineren met vrienden of familie. Of gezellig te borrelen met relaties of collega’s. Je bent bij Mauritz van harte welkom om tijdens de feestdagen culinair te genieten. Zoals je van ons gewend bent serveren wij lekkere gerechten die je smaakpapillen kietelen. En met Kerst doen we daar nog een schepje bovenop.
Heerlijk kerstmenu
Op eerste en tweede kerstdag serveren wij een heerlijk kerstmenu dat je naar wens in 3, 4 of 5 gangen samenstelt. Dit smaakvolle kerstmenu serveren wij beide dagen als lunch (3 of 4 gangen), als matinée (3 of 4 gangen) en in de avond (5 gangen). Uiteraard zorgen wij voor een feestelijke aankleding en eet je gezellig in een stijlvol kerstdecor.
Openingstijden rondom de feestdagen
Op kerstavond zijn we gewoon open. Je kunt dan genieten van de heerlijke gerechten van onze menukaart. Op 31 december en 1 januari zijn we gesloten. Vanaf 2 januari zijn we weer open vanaf 7:00 uur in de ochtend.
Kerstmenu 2024
Vooraf
Ontvangst met een glas cava en een amuse à la maison
Voorgerechten
HERT EN CANTHARELLEN
Macaron van amandel met tartaar van hert, balsamico-uitjes, gebakken cantharellen en beurre noisette
of
PIGEONNEAU ANJOU
Koningsduif sous vide gegaard met gebakken cantharel, pastinaakcremeux, rode port en kroketje van duif
of
OOSTERSCHELDEPALING IN ‘T GROEN
Terrines van Oosterscheldepaling met kropsla, dille, brioche, kervel en mierikswortelmayonaise
of
HAMACHI PONZU
Sashimi van hamachi met ponzu, sesam, suikererwt, sojabonen, yuzu en glasnoodles
of
RODE BIET MET GEITENKAAS
Taartje van rode biet met hangop van geitenkaas, Pedro Ximenez en grissini van maanzaad
Tussengerechten
IBERICOWANGEN
Gestoofde Ibericowangen met paddenstoelen, zilveruien en Willemsch bier
of
GARNALEN IN LOOK
Grote garnalen in look-roomsaus met wortel, lente-ui en peterselieolie
of
KONINGSZWAM
Gebakken koningszwam in dashi bouillon, met gefrituurde nori en oosterse noodles
Hoofdgerechten
DRAADJESVLEES EN BIEFSTUKJE VAN HERT
Gesmoorde hertsukade met hertenbiefstukje, merg, amandel, vanille en port-laurierjus
of
FAZANT ZUURKOOL
Fazantenborst, rouleau van fazant met riesling zuurkool, stoofpeertjes in witte port en morilles-roomsaus
of
ZEEDUIVEL SALTIMBOCCA
Zeeduivel in pancetta met salie, witte wijn, knolselderij, ingelegde zoetzure tomaatjes en bacon
of
CRUNCHY ZALM TEMPURA
Gefrituurde zalm in nori met teriyakisaus, oosterse groenten, wakamemayonaise en wasabi crunch
of
PADDENSTOELEN À LA WELLINGTON
Wilde paddenstoelen bereid à la Wellington met glacé van rode wijn
Kaas
5 KAZEN VAN VAN TRICHT
Met noten-rozijnbrood en vijgencompote
Dessert
GRAND DESSERT NOËL
Diverse zoetigheden, een heerlijke afsluiting van het diner
Prijzen
Alle menu’s zijn inclusief een glas cava en een amuse à la maison
- 3 gangen (zonder tussengerecht en kaas): 59,50 per persoon
- 4 gangen (met dessert of kaas): 69,50 per persoon
- 5 gangen: 79,00 per persoon
Tijden
- Kerstlunch (3 of 4 gangen): 11:30 tot 14:30 uur
- Kerstmatinée (3 of 4 gangen): 15:00 tot 18:00 uur
- Kerstdiner (5 gangen): 18:30 tot 23:00 uur
Reserveren?
Wil je zeker zijn van een plekje met Kerst? Dan raden wij je aan op tijd te reserveren. Vul onderstaand formulier in of bel +31 (0)168 472 177.