Gezellig Kerst vieren in stijl

tekening pand mauritz willemstad

Gezellig Kerst vieren bij Mauritz in Willemstad

De feestdagen staan bijna weer voor de deur. Een gezellige periode om sfeervol te dineren met vrienden of familie. Of gezellig te borrelen met relaties of collega’s. Je bent bij Mauritz van harte welkom om tijdens de feestdagen culinair te genieten. Zoals je van ons gewend bent serveren wij lekkere gerechten die je smaakpapillen kietelen. En met Kerst doen we daar nog een schepje bovenop.

Heerlijk kerstmenu

Op eerste en tweede kerstdag serveren wij een heerlijk kerstmenu dat je naar wens in 3, 4 of 5 gangen samenstelt. Dit smaakvolle kerstmenu serveren wij beide dagen als lunch (3 of 4 gangen), als matinée (3 of 4 gangen) en in de avond (5 gangen). Uiteraard zorgen wij voor een feestelijke aankleding en eet je gezellig in een stijlvol kerstdecor.

Openingstijden rondom de feestdagen

Op kerstavond zijn we gewoon open. Je kunt dan genieten van de heerlijke gerechten van onze menukaart. Op 31 december en 1 januari zijn we gesloten. Vanaf 2 januari zijn we weer open vanaf 7:00 uur in de ochtend.

 

Kerstmenu 2024

Vooraf

Ontvangst met een glas cava en een amuse à la maison

Voorgerechten

HERT EN CANTHARELLEN
Macaron van amandel met tartaar van hert, balsamico-uitjes, gebakken cantharellen en beurre noisette

of

PIGEONNEAU ANJOU
Koningsduif sous vide gegaard met gebakken cantharel, pastinaakcremeux, rode port en kroketje van duif

of

OOSTERSCHELDEPALING IN ‘T GROEN
Terrines van Oosterscheldepaling met kropsla, dille, brioche, kervel en mierikswortelmayonaise

of

HAMACHI PONZU
Sashimi van hamachi met ponzu, sesam, suikererwt, sojabonen, yuzu en glasnoodles

of

RODE BIET MET GEITENKAAS
Taartje van rode biet met hangop van geitenkaas, Pedro Ximenez en grissini van maanzaad

Tussengerechten

IBERICOWANGEN
Gestoofde Ibericowangen met paddenstoelen, zilveruien en Willemsch bier

of

GARNALEN IN LOOK
Grote garnalen in look-roomsaus met wortel, lente-ui en peterselieolie

of

KONINGSZWAM
Gebakken koningszwam in dashi bouillon, met gefrituurde nori en oosterse noodles

Hoofdgerechten

DRAADJESVLEES EN BIEFSTUKJE VAN HERT
Gesmoorde hertsukade met hertenbiefstukje, merg, amandel, vanille en port-laurierjus

of

FAZANT ZUURKOOL
Fazantenborst, rouleau van fazant met riesling zuurkool, stoofpeertjes in witte port en morilles-roomsaus

of

ZEEDUIVEL SALTIMBOCCA
Zeeduivel in pancetta met salie, witte wijn, knolselderij, ingelegde zoetzure tomaatjes en bacon

of

CRUNCHY ZALM TEMPURA
Gefrituurde zalm in nori met teriyakisaus, oosterse groenten, wakamemayonaise en wasabi crunch

of

PADDENSTOELEN À LA WELLINGTON
Wilde paddenstoelen bereid à la Wellington met glacé van rode wijn

Kaas

5 KAZEN VAN VAN TRICHT
Met noten-rozijnbrood en vijgencompote

Dessert

GRAND DESSERT NOËL
Diverse zoetigheden, een heerlijke afsluiting van het diner

Prijzen

Alle menu’s zijn inclusief een glas cava en een amuse à la maison

  • 3 gangen (zonder tussengerecht en kaas): 59,50 per persoon
  • 4 gangen (met dessert of kaas): 69,50 per persoon
  • 5 gangen: 79,00 per persoon

 

Tijden

  • Kerstlunch (3 of 4 gangen): 11:30 tot 14:30 uur
  • Kerstmatinée (3 of 4 gangen): 15:00 tot 18:00 uur
  • Kerstdiner (5 gangen): 18:30 tot 23:00 uur

 

Reserveren?

Wil je zeker zijn van een plekje met Kerst? Dan raden wij je aan op tijd te reserveren. Vul onderstaand formulier in of bel +31 (0)168 472 177.

Kerst reserveren