Heerlijk genieten van Kerst

Bij Mauritz in Willemstad

Kerst is een gezellige en sfeervolle periode. Een mooie gelegenheid om samen met familie en vrienden te genieten van lekker eten en drinken. Bij Mauritz ben je van harte welkom met Kerst. Het grand café en het restaurant zijn dan feestelijk aangekleed, dus je kunt tijdens de feestdagen heerlijk culinair genieten in een stijlvol kerstdecor.

Gezellig dineren met Kerst

Zoals je van ons gewend bent serveren wij een uitgebreide keuze aan heerlijke gerechten. Met Kerst is dat niet anders. Zowel in het grand café als in het restaurant kun je gewoon à la carte bestellen. Op deze manier kan iedereen zijn of haar feestelijke diner geheel op maat samenstellen. Niets moet, alles mag.

Feestelijk genieten van een kerstlunch

Ook voor een lunch ben je met Kerst van harte welkom in ons grand café of restaurant. Wij serveren de normale lunchgerechten van de kaart.

Kerstavond

Op kerstavond zijn wij gewoon open en serveren wij alle gerechten van de kaart.

Organiseer je kerst- of nieuwjaarsborrel bij Mauritz

Een sfeervolle kerst- of nieuwjaarsborrel organiseren? Ook dat kan bij Mauritz. Onze salon biedt de juiste ambiance om gezellig samen met collega’s, vrienden of relaties te borrelen. Natuurlijk kan je de borrel combineren met een heerlijk diner. Wij denken graag met je mee en maken een voorstel op maat.

Reserveren is gewenst

Wij houden graag een mooi plekje voor je vrij wanneer je vooraf reserveert. Bel +31 (0)168 472 177 of stuur ons een e-mail.