Mauritz Grand Café
Mauritz Restaurant
Mauritz Hotel
Mauritz Salon

Uit eten, uit slapen of feest vieren bij Mauritz in Willemstad

Proef de sfeer van Mauritz Grand Café, Restaurant, Salon & Hotel. Bij ons ervaar je dat Frankrijk dichterbij is dan je denkt. Want bij Mauritz in Willemstad voel je je midden in Parijs.

Grand café

Elke dag van de week staat de deur van ons Grand Café al vanaf 7.00 uur voor je open voor een vers ontbijt. Je kunt de hele dag door binnenlopen voor een kop koffie met patisserie, of een goed glas wijn. Maar ook voor een lekkere lunch of een goede maaltijd ’s avonds zit je in het Grand Café goed. De gerechten die wij serveren zijn puur van smaak en bereid met verse ingrediënten. In de keuken gebruiken we dagverse producten, die zoveel mogelijk bij ons uit de streek komen.

Salon

In de salon van Mauritz maak je van elk evenement een onvergetelijke herinnering. Beleef je bruiloft, high tea, receptie, jubileum, borrel of zakelijk evenement gezellig en in stijl. Binnen, in de salon. Of bij lekker weer buiten in onze tuin.

Hotel

Wil je de dag in stijl afsluiten? Wordt uitgerust wakker in een van de luxe hotelkamers van hotel Mauritz. Elke kamer is voorzien van een comfortabele boxspring en een eigen badkamer. Slapen bij Mauritz is slapen zonder zorgen.

7 dagen per week open

Onze deur staat 7 dagen per week vanaf 7 uur ’s ochtends voor je open. Je bent van harte welkom bij Mauritz!