Lekker genieten van smaakvolle gerechten

Menukaart restaurant

In ons restaurant serveren wij een keuzemenu dat je naar wens in 3 of 4 gangen samenstelt.

3-gangenmenu: 39,50 per persoon
4-gangenmenu: 49,50 per persoon

Reserveren?

Wij houden graag een tafel voor je vrij. Bel +31 (0)168 472 177 of reserveer online.

Voorgerechten

Zeebaars en snijboon
Carpaccio van zeebaars met gemarineerde snijboon, limoencrémeux en komkommer

Krab en bonen
Springroll van Noordzeekrab met oosterse zwartebonensalade en sojamayonaise

Tartaar en brioche
Toast cannibale met geroosterd briochebrood, kwartelei en dunne frites

Kalf en tonijn
Gerookte kalfsribeye met avacado, tonijnmayonaise, dressing van Hojiblanca olijfolie en kalfsjus

Zoentje en geitenkaas (V)
Roodzoentje van geitenkaas en rode biet met gerookte rode biet, PX stroop en rucola

Tussengerechten

Schar en spinazie
Terrines van tongschar en spinazie met limoen-botersaus

Kip en tom kha kai
Krokante kippendijtjes met pikante Tom Kha Kai

Ravioli en ricotta (V)
Huisgemaakte ravioli van spinazie en ricotta met salieboter en olijfolieschuim

Hoofdgerechten

Zeeduivel en beurre noisette
Zeeduivelwangen gegaard in beurre noisette met tartaar van langoustine

Tonijn en enoki
Rosé gebakken tonijn met in tempura gebakken nori, Japanse enoki en oosterse saus

Eend en sinaasappel
Op het vet gebakken eendenborst met sinaasappel-grapefruitsabayon, wortel en pastinaak

Kloostervarken en Iberico
Huisgemaakte slavink van livargehakt omwikkeld met lardospek en jus van gepofte rode uien

Bloemkool en kappertjes (V)
Bloemkoolrisotto met gefrituurde kappertjes, krokante kataifi, truffelpecorino en doperwtjes

Nagerechten

Schwartzwalder en amarenen
Schwartzwalder kuchen met amarenen en kersenparfait

Rijstepap en yuzu
Yuzu rijstepap met gember- meringueparfait van zwart sesamzaad

Poire belle Hélène
Gepocheerde peer met amandelfrangipane en panna cotta van chocolade

Kaas en vijg
Kazen van kaashuis van Trich & zoon met vijgenbrood en vijgencompote (meerprijs 3,00)