Lekker genieten van een menu van 3 of 4 gangen

Menukaart restaurant

Menu van 3 of 4 gangen

In het restaurant serveren wij een menu van 3 of 4 gangen. Je kunt daarbij kiezen uit de volgende gerechten van de menukaart:

Voorgerechten

Gravad lax en mossel
Zalm gemarineerd in dille, mosterd en oude graanjenever met gemarineerde mosseltjes, kropsla en reductie van dragonazijn en bruine suiker

Makreel en rode biet
Makreel met panna cotta van rode biet, cremeux van aceito balsamico, zilveruitjes en limoenkrokantjes

Kalf en avocado
Gekonfijte kalfsmuis met avocadocrème, gerookte amandel, kervelsalade, spinazie en krokante broodstengels

Coppa di Parma en olijven
Dun gesneden Coppa di Parma met crumble van olijven, rucolasalade, meloencrème en roomkaas van harissa

Geitenkaas en baklava
Baklava van geitenkaas, honing en walnoten met tapenade van dadels

Tussengerechten

Tom ka kai en tonijn
Japans vissoepje met rauwe oosterse groenten en geschroeide tonijn

Lamshaas en truffelaardappel
Lamshaasje verpakt in kataifi met potage van truffelaardappel, truffelaardappelchips en truffelschuim

Gazpacho en oude kaas
Spaanse koude pikante tomatensoep met een kroketje van oude kaas en chiffonade van bleekselderij

Hoofdgerechten

Schol en polenta
Gebakken scholfilet met kokkels, gefrituurde polenta, beurre blanc van saffraan en gesmoorde zeekraal

Rode poon en sardines
Filet van rode poon met tomatenrisotto, tapenade van sardines, groene groenten en tomatenjus

Tournedos en stroganoff
Gebraden tournedos met gepofte paprika, champignon, uien en paprika-wodkasaus.
Supplement € 5,00

Iberico en kaantjes
Iberico rack van de barbecue met uitgebakken kaantjes, limoenjus en krullen van Lardo di Colonnata

Artisjokken en courgette
Stoofje van artisjokken en courgette met curry, limoen en gestoofde bosuitjes

Nagerechten

Yoghurt en limoncello
Hangop van yoghurt met yoghurtcrumble, bavarois van huisgemaakte limoncello, cremeux van bergamot en yoghurtijs

Perzik en mascarpone
Gestoofde perzik in champagne met amarettomascarponecrème en crumble van cantuccini

Eclaire en rood fruit
Eclaire gevuld met crème patissier, verschillende soorten rood fruit, aardbeiensorbetijs en vinaigrette van basilicum en rozenwater

Kaas en vijgen
Kazen van kaashuis van Tricht & zoon met vijgenbrood en vijgencompote

Prijzen

Menu van 3 gangen: 39,50 per persoon
Menu van 4 gangen: 49,50 per persoon