Lekker genieten van smaakvolle gerechten

Menukaart restaurant

Gerechten

Rundertartaar
met truffel, pommes allummettes en eidooier
13

Carpaccio
met pestocrumble, rucola en schuim van parmezaan
12

Gerookte eendenborst
met mango, sesam, dadel en katenspek
14

Vitello tonnato
met kalf, tonijn, tonijncrème en ansjovis
13

Shashimi
met tonijn, wasabimayonaise, sushirijst, furikake en wakame
14

Stellendamse garnaal
met gerookte zalm, avocado en mierikswortel
14

Panna cotta taleggio (V)
met roodlof, peer en gerookte amandel
12

Zuurkoolsoep
met zuurkoolkroket en huisgerookte zalm
12

Paddenstoelen (V)
met schorseneer, mimosa-ei, botersaus en brioche
12

Kroketten
met garnalen, zure mayonaise en bladpeterselie
14

Oester hollandaise
met oester nr. 1, spinazie en hollandaisesaus
13

Coquilles
met pernod, venkel, sinaasappel en bleekselderij
14

Hertenfilet
met aardpeer en hazelnoot
22

Wildstoof
met stoofpeer, appelstroop en zoete aardappel
13

BBQ Ribbetjes
gerookt en geplukt, met ketjap en sesam
12

Filet mignon
rossini, met jus de cèpes, verse truffel en ganzenlever
23

Kabeljauw
nantua, met rivierkreeft, doperwt en knolselderij
14

Risotto (V)
met eekhoorntjesbrood, gefrituurde paddenstoelen en parmezaan
14

Pompoen (V)
met ravioli, ricotta, spinazie en parmezaan
15

 

Erbij

Caesarsalade
5

Stro-aardappel
met piccalillymayonaise
3

Boerderijfrites
met truffelmayonaise
3

Seizoensgroenten
4

 

Nagerechten

Crème brûlée
met kastanje, kastanje-ijs en walnootcrème
9

Schwarzwalder trifle
met amarena-kersen, slagroom, brownie en kirsch
9

Strudel
met appel, vanille en kaneel
9

Stoofpeer
met hangop, suikerbrood en mascarpone
9

Kazen van Kaashuis van Tricht
met vijg, balsamico en vijgenbrood
15,50