Lekker genieten van smaakvolle gerechten

Menukaart restaurant

In ons restaurant serveren wij een keuzemenu dat je naar wens in 3 of 4 gangen samenstelt.

3-gangenmenu: 39,50 per persoon
4-gangenmenu: 49,50 per persoon

Reserveren?

Wij houden graag een tafel voor je vrij. Bel +31 (0)168 472 177 of reserveer online.

Voorgerechten

Ganzenborst en bosbessen
Huisgerookte ganzenborst met bosbessen en bataat

Wildzwijnham en rodekool
Wildzwijnham met terrines van rodekool, macadamia en notensla

Paling en scampi
Palingrouleau gevuld met scampi, kerriekruim en oesterblad

Coquille en pastinaak
Ceviche van coquille met limoenvinaigrette, pastinaak en ingelegde ui

Paddenstoelen en toast (V)
Crème van Vacherin Mont d’Or, brioche en paddenstoelkrokantjes

Tussengerechten

Kalfswang en rabarber
Gestoofde kalfswang in herfstbock met rabarbercompote

Kwartel en kriekbier
Kwartel ingerold in katenspek met gekonfijt kwartelpootje en schuim van kriekbier

Oester en spinazie
Gebakken oester met roergebakken wilde spinazie en hollandaisesaus

Eggs Benedict en truffelzalm
Muffin van gepocheerd hoeve-eitje, truffelzalm van ’t Vishuis, hollandaisesaus en verse truffel

Pompoen en kroketten (V)
Huisgemaakte kroketten van pompoen met crème van geitenkaas

Hoofdgerechten

Hert en peperkoek
Hertenrugfilet met amandelcrumble, winters garnituur en jus van peperkoek

Tournedos en bloedworst
Ossenhaas met gebakken bloedworst, appelcompote en jus van calvados (supplement 5,00)

Zeewolf en rivierkreeft
Zeewolf met broodravioli van rivierkreeft en nantuasaus

Rode mul en mesheften
Rode mulfilet met gefrituurde mesheften en botersaus

Vergeten groenten en truffelcrumble (V)
Selectie van vergeten groenten met truffelcrumble en saus van bleu d’Auvergne

Nagerechten

Klontjesmik en wentelteefje
Gebakken Brabants suikerbrood, met kaneelijs en vanillesaus

Wortel en mascarpone
Worteltaart met gesuikerde wortel, mascarpone en speculaaskruiden

Brownie en witte chocolade
Brownie met ganache van witte chocolade en chocoladeparels

Kazen en vijgen
5 Kazen van Kaashuis van Tricht & Zoon met vijgencompote, appelstroop en vijgenbrood