Lekker genieten van smaakvolle gerechten

Menukaart restaurant

Gerechten

Rundertartaar
met truffel, pommes allummettes en eidooier
13

Carpaccio
met pestocrumble, rucola en schuim van parmezaan
12

Wildzwijn
met coppa, balsamico, rillette en hutspot
14

Vitello tonnato
met kalf, tonijn, tonijncrème en ansjovis
13

Shashimi
met tonijn, wasabimayonaise, sushirijst, furikake en wakame
14

Stellendamse garnaal
met gerookte zalm, avocado en mierikswortel
14

Geitenkaas (V)
met cremeux van rode biet, broodkrokant, walnoot en honing
12

Scampi
met bouillon, tomaat, koriander, lente-ui en taugé
10

Paddenstoelen (V)
met schorseneer, mimosa-ei, botersaus en brioche
12

Kroketten
met garnalen, zure mayonaise en bladpeterselie
14

Gamba’s, 3 stuks
met tempura, wakamespread en gember
13

Coquilles
met pernod, venkel, sinaasappel en bleekselderij
14

Kalfswang
met bockbier, paddestoelen en pastinaak
15

Wildstoof
met stoofpeer, appelstroop en zoete aardappel
13

BBQ Ribbetjes
gerookt en geplukt, met ketjap en sesam
12

Filet mignon
rossini, met jus de cèpes, verse
23

Kabeljauw
nantua, met rivierkreeft, doperwt en knolselderij
14

Risotto (V)
met eekhoorntjesbrood, gefrituurde paddenstoelen en parmezaan
14

Seawharma (V)
met seitan, rodekool pickles, looksaus en tahinsaus
15

 

Erbij

Caesarsalade
5

Stro-aardappel
met piccalillymayonaise
3

Boerderijfrites
met truffelmayonaise
3

Seizoensgroenten
4

 

Nagerechten

Crème brûlée
met kastanje, kastanje-ijs en walnootcrème
9

Crêpes Suzette
met sinaasappel, vanille-ijs en grand marnier
9

Strudel
met appel, vanille en kaneel
9

Stoofpeer
met hangop, suikerbrood en mascarpone
9

Kazen van Kaashuis van Tricht
met vijg, balsamico en vijgenbrood
15,50