Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 22 april: Nasischotel met saté, gebakken ei, gebakken uitjes en kroepoek;
  • Dinsdag 23 april: Visstoofpotje met diverse soorten vis en mosselen met frites en groene salade;
  • Woensdag 24 april: Mixed grill van de barbecue met diverse sausjes en rozemarijnaardappeltjes uit de oven;
  • Donderdag 25 april: Krokante schol met spinazie en aardappelpuree;
  • Vrijdag 26 april: Tarte flambée met rauwe ham, rucola, zontomaatjes en parmezaan;
  • Zaterdag 27 april: Tagiatelle met gerookte zalm, roomsaus en spinazie;
  • Zondag 28 april: Duitse biefstuk met gebakken aardappelen, gebakken uien, jus en groene salade.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.