Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 21 september: Op de huid gebakken zeebaarsfilet met saffraanrisotto en spinazie;
  • Dinsdag 22 september: Hete bliksem met procureurlapje en jus;
  • Woensdag 23 september: Pasta met bospaddenstoelen, truffel, gepocheerd ei en rucolasalade;
  • Donderdag 24 september: Rosbief met geprakte aardappel, zuurkool en jus;
  • Vrijdag 25 september: Hamachi van de barbecue met tomatensalsa en citroenvinaigrette;
  • Zaterdag 26 september: Kip cordon bleu met gebakken aardappelen en salade;
  • Zondag 27 september: Pasta met gerookte zalmssnipper, saus van spinazie en gemarineerde spinaziesalade.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.