Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! Deze week serveren wij de volgende plats du jour:

Maandag 27 september: Diamanthaas van de grill met gebakken aardappels, boontjes in spek en kruidenboter;
Dinsdag 28 september: Scampicurry met basmatirijst gebakken paksoi, Spaanse peper en mangosalade;
Woensdag 29 september: Vlaamse cordon bleu met aardappelkroketten en Brussels lof;
Donderdag 30 september: Pasta niçoise met tonijn, rode ui, kappertjes, boontjes, olijf en groene salade;
Vrijdag 1 oktober: Jachtschotel met zuurkool, stoofvlees, aardappelpuree en huisgemaakte appelcompote. Gegratineerd met gruyère.
Zaterdag 2 oktober: Krokante scholfilet met aardappelkroketten, spinazie en botersaus;
Zondag 3 oktober: Procureur van de barbecue met rosevalaardappel, geroosterde worteltjes en bearnaisesaus.

Prijs: 14,50

Klik hier om je tafel te reserveren.