Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

tekening pand mauritz willemstad

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! Deze week serveren wij de volgende plats du jour:

  • Maandag 8 april: Risotto van limoen met doperwten, gamba’s à la plancha en groene salade;
  • Dinsdag 9 april: Onglet de boeuf met groene asperges, gebakken aardappels en bearnaisesaus;
  • Woensdag 10 april: Gefrituurde inktvisringen met gele rijst, aioli van saffraan en komkommersalade;
  • Donderdag 11 april: Lasagna bolognese met Italiaanse salade;
  • Vrijdag 12 april: Hele zeebaars met aardappeltjes uit de oven, citroen en venkel;
  • Zaterdag 13 april: Truffelpasta met ei, parmezaan, spekjes en gepocheerd eitje;
  • Zondag 14 april: Thaise viskoekjes met noodles, gefrituurde paksoi en ponzumayonaise.

Prijs: 18,50

Klik hier om je tafel te reserveren.