Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 14 oktober: Boerenkoolstamppot met spekjes, jus en uitgebakken speklapjes;
  • Dinsdag 15 oktober: Bundeltje van gerookte zalm met knolselderijpuree en botersaus;
  • Woensdag 16 oktober: Saltimbocca met limoenrisotto en roergebakken spinazie;
  • Donderdag 17 oktober: Gegratineerde visstoofpot met aardappelpuree, doperwtjes en worteltjes;
  • Vrijdag 18 oktober: Kalfspepersteak met gebakken champignons frites en salade;
  • Zaterdag 19 oktober: Spaghetti fruits de met diverse schaal- en schelpdieren en pikante kreeftenjus;
  • Zondag 20 oktober: Hollandse stoofpot met frites en groene salade.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.