Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 9 maart: Krokante scampi gebakken in tempura met basmatirijst en oosterse saus;
  • Dinsdag 10 maart: Ravioli met bospaddenstoelen en truffel, geserveerd met spinazie à la crème;
  • Woensdag 11 maart: Huisgemaakte gehaktbal in jus met stamppot van rauwe andijvie en uitgebakken spekjes;
  • Donderdag 12 maart: Spaghetti vongole met look, peper, peterselie en gemarineerde rucola;
  • Vrijdag 13 maart: Gekonfijte eendenbout met gekarameliseerde witlof en roomboterpuree;
  • Zaterdag 14 maart: Waterzooi: diverse soorten vis met saffraanbouillon, groenten en krieltjes;
  • Zondag 15 maart: Naanbrood met geplukt lamsvlees, frisse komkommer-yoghurtdip, rode ui, frites en salade.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.