Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 9 december: Spaghetti bolognese met tomatensaus en salade caprese;
  • Dinsdag 10 december: Vismatelote met bladerdeegbakje, boontjes, worteltjes en frites;
  • Woensdag 11 december: Duitse biefstuk met gebakken uien, jus, gebakken aardappels en boontjes met spek;
  • Donderdag 12 december: Gebakken mosselen met kerrie en paprika, frites en salade;
  • Vrijdag 13 december: Schnitzel stroganoffmet steppegras en groene salade;
  • Zaterdag 14 december: Visburger met tartaarsaus, salade en frites;
  • Zondag 15 december: Boerenkoolstamppot met uitgebakken spekjes, verse worst en jus.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.