Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!
SNEL NAAR

Plat du jour
Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! Deze week serveren wij de volgende plats du jour:
- Maandag 2 oktober: Procureurlapje met boontjes in spek, aardappelsalade en rodewijnjus;
- Dinsdag 3 oktober: Mosselen in pikante kreeftensaus met geroosterd tomatenbrood en frites;
- Woensdag 4 oktober: Gefrituurde ansjovis met citroen, frites en groene salade;
- Donderdag 5 oktober: Krokant gebakken speklappen met geprakte aardappel, spruitjes en jus;
- Vrijdag 6 oktober: Gegratineerde nacho’s met groene pepers, cheddar, tomaat, koriander en gehakt;
- Zaterdag 7 oktober: Polentafrites met truffel, rozemarijn en salade;
- Zondag 8 oktober: Coq-au-vin met gegratineerde knolselderijpuree.
Prijs: 16,50