Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

tekening pand mauritz willemstad

Plat du jour

MAANDAG 20 JANUARI
Pasta niçoise met tonijn, olijf, rode ui, boontjes, ansjovis en gepocheerd ei

DINSDAG 21 JANUARI
Andijviestamppot met uitgebakken spekjes rookworst en jus

WOENSDAG 22 JANUARI
Gegratineerde scholfilet met kerriekruim, gele rijst en gepofte tomaatjes

DONDERDAG 23 JANUARI
Duitse biefstuk met gebakken uien, gebakken aardappels, boontjes in spek en jus

VRIJDAG 24 JANUARI
Gebakken mosselen met mosselsausje, frites en salade

ZATERDAG 25 JANUARI
Loaded bataat: gefrituurde zoete aardappel met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

ZONDAG 26 JANUARI
Pita shortrib met koolsalade kalfsglacé en frites

PRIJS: 18,50

Klik hier om je tafel te reserveren.