Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! Deze week serveren wij de volgende plats du jour:

Maandag 16 mei: Hamburger van de grill met komkommer, augurk, tomaat, kaas en ui. Geserveerd met frites en salade;
Dinsdag 17 mei: Doradefilet met rozemarijnaardappeltjes, groene kruiden, citroenolie en zeekraal;
Woensdag 18 mei: Merguez worstjes van de barbecue met penne aribiata en Italiaanse salade;
Donderdag 19 mei: Thaise curry met scampi, basmatirijst en broccoli;
Vrijdag 20 mei: Saltimbocca met salie en Parmaham, geserveerd met gnocchi en groene asperges;
Zaterdag 21 mei: Pasta met zalm, spinazie, pijnboompitten en roomsaus;
Zondag 22 mei: Kofte van de barbecue met tomatenrijst en tzatziki.

Prijs: 16,50

Klik hier om je tafel te reserveren.