Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!
Plat du jour
Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! Deze week serveren wij de volgende plats du jour:
- Maandag 20 maart: Draadjesvlees met gekookt aardappeltje, jus en rode kool;
- Dinsdag 21 maart: Zalmfilet met pasta pesto en salade caprese;
- Woensdag 22 maart: gesloten
- Donderdag 23 maart: Macaronischotel met gegratineerde balletjes uit de oven;
- Vrijdag 24 maart: Vol-au-vent van kalfsvlees met frites en groene asperge;
- Zaterdag 25 maart: Melanzane met aubergine-tomatensaus en mozzarella;
- Zondag 26 maart: Nasi met saté, gebakken ei, satésaus, kroepoek, atjar, gebakken uitjes en seroendeng.
Prijs: 16,50
Klik hier om je tafel te reserveren.