Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! Deze week serveren wij de volgende plats du jour:

Maandag 20 september: Ambachtelijke gehaktbal met zuurkoolstamppot, spekjes en jus;
Dinsdag 21 september: Gefrituurde mosselen met 2 sausjes, frites en salade;
Woensdag 22 september: Verse worst met geprakte aardappel, jus en boontjes in spek;
Donderdag 23 september: Kabeljauwfilet met saffraanrisotto, spinazie en botersaus;
Vrijdag 24 september: Gambapannetje met frites en stokbrood met kruidenboter uit de oven;
Zaterdag 25 september: Lasagna Bolognese met salade caprese;
Zondag 26 september: Spaanse paellaschotel met diverse soorten vis, schaal- en schelpdieren en gefrituurde verse calamares.

Prijs: 14,50

Klik hier om je tafel te reserveren.