Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 24 juni: Macaronischotel uit de oven met gehaktballen, gegratineerd met oude kaas en geserveerd met groene salade;
  • Dinsdag 25 juni: Gegratineerde mosselen met kruidenboter, look, lente-ui, tomaat, frites en salade;
  • Woensdag 26 juni: Mixed grill van hamburgertje, spareribs en kipfilet met frites en een maiskolfje;
  • Donderdag 27 juni: Duitse biefstuk met gebakken uien, jus, gebakken aardappelen en boontjes in spek;
  • Vrijdag 28 juni: Visstoofpotje gegratineerd met broodkruim, met venkel en geprakte aardappelen
  • Zaterdag 29 juni: Bavette met bearnaisesaus, aardappelgratin en snijbonen;
  • Zondag 30 juni: Paella: Spaanse visschotel met diverse soorten schaal- en schelpdieren en gefrituurde calamaris.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.