Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

tekening pand mauritz willemstad

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! Deze week serveren wij de volgende plats du jour:

  • Maandag 22 juli: Duitse biefstuk met gebakken aardappelen, gekarameliseerde ui, boontjes in spek en jus;
  • Dinsdag 23 juli: Ravioli van scampi met zilte groenten en ricotta;
  • Woensdag 24 juli: Vlaamse runderstoof met zilveruien, dikke frieten en huisgemaakte mayonaise;
  • Donderdag 25 juli: Indiase kipspies met aubergine, naanbrood en raita;
  • Vrijdag 26 juli: Hele zeebaars uit de oven met tuinboontjes, tijmaardappeltjes en salsa verde;
  • Zaterdag 27 juli: Vegetarische pastasalade met zongedroogde tomaat, mozzarella, basilicum en pesto;
  • Zondag 28 juli: Gebakken sardines op Siciliaanse wijze met venkelsalade.

Prijs: 18,50

Klik hier om je tafel te reserveren.