Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

tekening pand mauritz willemstad

Plat du jour

MAANDAG 19 MEI
Varkenshaas omwikkeld met spek, met aardappelsalade en blauwekaassaus

DINSDAG 20 MEI
Gegratineerde zalmfilet met pasta pesto en rucolasalade

WOENSDAG 21 MEI
Gemarineerde kipreepjes met pita, lebneh en hummus

DONDERDAG 22 MEI
Thaise viskoekjes met gewokte noodles en srirachasaus

VRIJDAG 23 MEI
Canard à l’orange met aardappelpuree en geglaceerde worteltjes

ZATERDAG 24 MEI
Vol-au-vent van grotchampignons met bladerdeegbakje en frites

ZONDAG 25 MEI
Gambapannetje met look en peper, afgeblust met cognac. Geserveerd met stokbroodje kruidenboter uit de oven

PRIJS: 18,50

Klik hier om je tafel te reserveren.