Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 1 juni: Bavette van de barbecue met aardappelgratin, gegrilde groene asperges in spek en bearnaisesaus;
  • Dinsdag 2 juni: Op de huid gebakken zalmfilet met lauwwarme aardappelsalade, botersaus en gesmoorde Zeeuwse zeekraal;
  • Woensdag 3 juni: Koninginnenhapje van kalf met frites en groene salade;
  • Donderdag 4 juni: Pasta vongole met look, rode peper, peterselie en rucolasalade;
  • Vrijdag 5 juni: Rosé gebakken lamshaasjes afgeblust met knoflook-tijmjus, geserveerd met gegratineerde ratatouille en gepofte aardappeltjes;
  • Zaterdag 6 juni: Zwaardvis met saffraanrijst botersaus en spinazie;
  • Zondag 7 juni: Merguez van de barbecue met rozemarijn, frites, tomatensalsa, olijfolie, mayonaise en groene salade.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.