Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 10 augustus: Pastasalade met gorgonzola, olijf, zongedroogde tomaat, rode ui en rucola;
  • Dinsdag 11 augustus: Bavette van de barbecue, dun gesneden met rucola, gepofte tomaatjes, parmezaan, balsamico en frites;
  • Woensdag 12 augustus: Gebakken mosselen met mosselsaus, salade en frites;
  • Donderdag 13 augustus: Lauwwarme aardappelsalade met merguez van de barbecue;
  • Vrijdag 14 augustus: Zoetzure venkelsalade met in roze pepertjes gebakken zalm en botersaus;
  • Zaterdag 15 augustus: Couscoussalade met feta, tomaat en rode ui;
  • Zondag 16 augustus: Thaise crudité met gebakken garnalen, mango en pikante curry.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.