Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 24 februari: Krokant gebakken schol met frites, salade en remouladesaus;
  • Dinsdag 25 februari: Hazenpeper met wildgarnituur;
  • Woensdag 26 februari: Stoofpotje van kabeljauw met doperwtjes, gegratineerd met puree en gruyère;
  • Donderdag 27 februari: In parmezaan gepaneerde ribkarbonade met tomatensaus, aardappels uit de oven en groene salade;
  • Vrijdag 28 februari: Indonesische satéschotel met nasi, pindasaus, atjar en een gebakken ei;
  • Zaterdag 29 februari: Zalmfilet uit de oven met zongedroogde tomaat, bechamelsaus en kaas;
  • Zondag 1 maart: Coquelet met frites, salade en huisgemaakte appelcompote.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.