Plat du jour: elke dag anders, altijd lekker!

Plat du jour

Onze dagschotel is elke dag anders, maar altijd vol van smaak en bereid met verse ingrediënten! De komende dagen serveren wij de volgende dagschotels:

  • Maandag 19 augustus: Kabeljauw met groene groenten en safraanrisotto;
  • Dinsdag 20 augustus: Kip in kaassaus met gebakken aardappelen en gegratineerde broccoli;
  • Woensdag 21 augustus: Diamanthaas met frites groene salade en bearnaisesaus;
  • Donderdag 22 augustus: Op de huid gebakken zalmfilet met spinazie à la crème en aardappelpuree;
  • Vrijdag 23 augustus: Spaghetti carbonara met spekjes, ei, parmezaan en rucolasalade;
  • Zaterdag 24 augustus: Tongschar met worteltjes, doperwtjes, botersaus en frites;
  • Zondag 25 augustus: Saltimbocca met gebakken aardappelen en snijbonen.

Liever wat anders? Bekijk onze menukaart.