Tafel reserveren

Het Grand Café is elke dag open vanaf 7:00 in de ochtend tot 22:30 uur. Wil je zeker zijn van een plekje? Vul hieronder je gegevens in, dan zorgen wij dat er een mooie tafel voor je klaar staat! Bekijk hier de menukaart.

Wij houden ons aan de coronamaatregelen.

Let op: Hiermee is je bevestiging nog niet definitief. Wacht op de definitieve bevestiging in je mailbox.

    Tafel reserveren

    Naam*

    E-mail*

    Telefoonnummer*

    Datum en tijd*

    Aantal personen*

    Vragen of opmerkingen

    Vragen?

    Bel 0168-472 177, wij helpen je graag verder.

    Menukaart

    Kom genieten van heerlijke patisserie, lunchgerechten, amuses of een diner.

    Patisserie

    Huisgemaakte appelkruimeltaart
    5,50

    Advocaatje met slagroom
    5,50

    Limoen-meringuetaart
    5,50

    Gebak van de dag
    5,50

    Soepen

    Franse uiensoep
    Gegratineerd met kaascroutons uit de oven
    8,50
    Allergeencode: 4

    Tomatensoep
    Van zongerijpte tomaten met basilicum en balletjes
    Allergeencode: 1, 2, 4, 14
    8,50

    Paddenstoelensoep
    Romige paddenstoelenvelouté
    8,50
    Allergeencode: 4

    Grandes Salades

    Salade scampi
    Salade met gebakken scampi, gebakken appel, gebakken ui en honing-mosterddressing
    18,00 Supplement ganzenleverkrullen 3,00
    Allergeencode: 1, 10, 11

    Salade coquille
    Salade van gebakken coquilles met cantharellen, hazelnoot, amusetomaatjes, rode biet, truffelolie en notensla
    19,50
    Allergeencode: 6, 7, 8, 12

    Salade carpaccio
    Salade met dun gesneden ossenhaas, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola, amusetomaatjes en truffelmayonaise
    17,00
    Allergeencode: 1, 4, 5, 6

    Salade chèvre (V)
    Salade van jonge bladsla met gebakken geitenkaas, dadels, walnoten en honing
    18,50 Extra spek 1,00
    Allergeencode: 4, 5, 14

    Salade zwezerik
    Salade van krokant gebakken zwezerik met crumble van bloedworst, gebakken appeltjes,
    amusetomaatjes en balsamico
    22,00 Supplement ganzenleverkrullen 3,00

    Vissalade Mauritz
    Rijk gevulde vissalade met gerookte zalm, gerookte paling en Hollandse garnaaltjes, met crème fraîche, dille, amusetomaatje en een zacht gekookt ei
    18,50
    Allergeencode: 1,4, 11

    Salade paddenstoelen (V)
    Salade van jonge bladspinazie met gebakken bospaddenstoelen, amusetomaatjes, gepocheerd hoeve-ei en Parmezaanse kaas
    18,50
    Allergeencode: 1, 4

    Gestapelde boterhammen

    Clubsandwich classique
    Geroosterd brood met geplukte kip, tomaat, komkommer, sla, oudekaassalade,
    zwartepepermayonaise, speklap en dunne frites
    14,00
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4, 5, 14

    Clubsandwich Willemstad
    Geroosterd brood met gerookte zalm van het Vishuis, Stellendamse garnaaltjes, krabsalade, sla, mayonaise en dunne frites
    14,50
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 14

    Clubsandwich vegetarian (V)
    Geroosterd brood met pompoen, geitenkaas, walnotentapenade, gegrilde artisjokharten, rucola en balsamico
    14,00
    Allergeencode: 3, 4

    Lunchgerechten

    Toast paddenstoelen
    Geroosterde brioche met in look gebakken bospaddenstoelen, oversmolten met Vacherin Mont d’Or
    17,50
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4

    Pain bagnat carpaccio
    Broodje uit de Côte d’Azur, bruin of wit, met dun gesneden ossenhaas, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten, tomaat en extra virgine olijfolie
    14,50
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4, 5, 10, 14

    Croquettes de veau ou fromage
    2 Holtkamp kalfskroketten of kaaskroketten geserveerd met bruin of wit brood
    12,50
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4, 14

    Garnalenkroketten
    2 Hollandse garnalenkroketten met romige cocktailsaus, citroen, peterselie en toast van brioche
    19,50
    Allergeencode: 1, 2, 4, 8, 14

    Toast gerookte zalm van het Vishuis
    Toast met gerookte zalm van het Vishuis, citroenmayonaise, scharreleisalade, peterselie, rode ui en kappertjes
    21,50
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4, 8, 14

    Toast Stellendamse garnaaltjes
    Toast met gemarineerde Stellendamse garnaaltjes, avocado en cocktailsaus
    24,50
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4, 8, 14

    Toast Oosterscheldepaling
    Toast met Oosterscheldepaling, verse mierikswortel, kappertjes, rode ui en peterselie
    24,50
    Allergeencode: 2, 4,11

    Hors d’oeuvre
    Plateau met diverse lunchgerechten: broodje carpaccio, broodje zalm met citroenmayonaise, omeletje bospaddenstoelen en truffelmayonaise, broodje kalfskroket, worstenbroodje en soepje naar keuze
    17,50
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4, 5

    Croque madame
    Krokant gebakken zuurdesembrood belegd met Zwitserse gruyère, bechamelsaus en een gebakken ei
    17,50 Supplement uitgebakken ham 2,00
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4

    Koninginnehapje
    Vol-au-vent met gebakken zwezerik, champignons, platte peterselie en Noilly Prat
    21,50
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4

    Broodje braadworst
    Broodje braadworst met zuurkool, spek, gerookte barbecuesaus, mosterd, tomatenketchup, augurkjes en gebakken uitjes
    18,50
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4

    Entrees

    Oesters nature Nr 2
    Half dozijn Zeeuwse oesters, creuses, puur natuur met citroen en peper uit de molen
    20,50
    Allergeencodes: 12

    Oesters gratiné Nr 2
    Half dozijn gegratineerde oesters met kruidenboter, look, lente-ui, broodkruim en Parmigiano Reggiano
    21,50

    Oesters Greta Garbo Nr 2
    Half dozijn Zeeuwse oesters volgens Greta Garbo met gerookte zalm, bieslook, crème fraîche en Anna Dutch kaviaar 26,50
    Allergeencodes: 1, 2, 4, 12

    Toast zalm van het Vishuis
    Gerookte zalm van ‘t Vishuis met
    ei-dillesalade, geroosterde brioche en garnituur van peterselie, rode ui en kappertjes
    21,50
    Allergeencode: 1,2, 3, 4, 11

    Scampi diabolique
    Gebakken grote garnalen met kerrie, look, Piment d’Espelette, room, venkel en Pernod
    17,50
    Allergeencode: 1, 4, 8

    Assortiment aperitieftoastjes
    8 toastjes met gerookte zalm, Stellendamse garnaaltjes, oudekaaskroketje, Oosterscheldepaling, Iberische Belottaham, carpaccio, préparé americain en krabsalade
    21,50
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4, 11

    Garnalenkroketten
    2 Holtkamp garnalenkroketten met romige cocktailsaus, citroen, peterselie en toast van brioche
    19,50
    Allergeencode: 1,2, 3, 4, 5, 8

    Croquettes fromage
    2 Holtkamp kaaskroketten geserveerd op briochetoast
    12,50
    Allergeencode: 1,2, 3, 4, 5, 8

    Toast Oosterscheldepaling
    Toast met gerookte Oosterscheldepaling, gezouten roomboter, peterselie, rode ui, kappertjes en mierikswortel
    24,50
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4, 12

    Stellendamse garnaaltjes
    Cocktail van Stellendamse garnaaltjes met citroen, kropsla en romige cocktailsaus
    24,50
    Allergeencode: 1, 2, 4, 5, 8

    Carpaccio
    Dun gesneden ossenhaas met rucola, Parmigiano Reggiano, extra virgine olijfolie en pijnboompitten
    15,50 Supplement truffel of ganzenlever 3,00
    Allergeencode: 1, 2, 4, 5, 14

    Coquilles St Jacques
    Gegratineerde coquilles met sherry, champignons, dille en bechamelsaus
    19,50
    Allergeencode: 1, 4, 13

    Hors d’oeuvre Mauritz
    Diverse koude en warme voorgerechtjes
    per 2 personen
    45,00
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9,11, 14

    Gevulde artisjokken (V)
    Gevulde artisjokken uit de oven met ricotta en gorgonzola
    18,50
    Allergeencode: 1, 4

    Oesterzwamcarpaccio (V)
    Carpaccio van oesterzwam met kaaskrokantjes, truffelmayonaise, rucola en pijnboompitten
    18,50
    Allergeencode: 1, 4, 5

    Plats

    Goulash
    Stoofpot van Hollandse sukade gestoofd in paprika en wodka met tuinerwten en gepofte paprika
    21,50
    Allergeencode: 2, 14

    Kabeljauw
    Op de huid gebakken kabeljauw met gestoofde boomstammetjes van prei in vanilleboter, Elzasser zuurkool, bospeentjes en Noilly Prat botersaus
    22,50
    Allergeencode: 1, 2, 4, 11

    Paling in ‘t groen
    Paling gestoofd in witte wijn, met spinazie, zuring, platte peterselie, citroenmelisse en gestoofde peterselieaardappel
    24,50
    Allergeencode: 11

    Kogelbiefstuk 200 gram
    In roomboter gebakken of van de grill met saus naar keuze
    22,50
    Allergeencode: 2, 4, 14

    Sauzen
    Pepersaus, champignonsaus,
    bearnaisesaus, bleu d’Auvergne
    en kruidenboter

    Eendenborst à l’orange
    Op het vel gebakken eendenborst met gekonfijte witlof, knolselderijgratin en sinaasappelsaus
    23,50

    Noordzeetong 400/500 gram
    Gebakken in beurre noisette, geserveerd met citroen en remoulademayonaise
    Dagprijs
    Allergeencode: 4, 11

    Fazant
    Fazantenfilet met geroosterde pastinaak, Elzasser zuurkool, pommes duchesse, cantharellen en beurre blanc van Riesling
    24,50
    Allergeencode: 1, 4

    Ribbetjes Mauritz
    Ribbetjes St-Louis-style van de grill met looksaus, chilimayonaise en frites
    20,75
    Allergeencode: 1, 4

    Kreeft à l’armoricaine
    Kreeft met getomatiseerde kreeftensaus en Piment d’Espelette afgeblust met cognac, met risotto.
    Hele kreeft 55,00 Halve kreeft 27,50
    Allergeencode: 8

    Biet Wellington (V)
    Biet verpakt in bladerdeeg met paddenstoelen en ricotta met za’atar
    22,50
    Allergeencode: 1, 4

    Risotto met truffel (V)
    Risotto met truffel, gefrituurde paddenstoelen en Parmezaanse kaas
    21,50
    Allergeencode: 4

    Jachtschotel
    Ovenschotel met stoofvlees, aardappelpuree, Elzasser zuurkool en gebakken appeltjes, gegratineerd met gruyère
    22,50
    Allergeencode: 4

     

    BIJGERECHTEN

    Spruitjes
    Met uitgebakken en gerookte spekblokjes
    3,50

    Aardappelkroketten
    Met mayonaise
    3,50

    Pommes allumettes
    Met truffelmayonaise
    3,50

    Brussels lof
    Witlof omwikkeld met ham en kaas
    3,50

    Witlofsalade
    Met appel
    3,50

    Gegratineerde aardappelpuree
    3,50

    Desserts

    Rijstepap
    Romige rijstepap met een vleugje saffraan en bruine suiker
    10,00

    Gebakje met ijs
    Keuze voor een huisgemaakt gebakje uit de vitrine met bijpassend bolletje ijs
    7,50
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4, 14

    Fromage
    Keuze uit onze kaaskaart van het Kaasatelier in Oud-Gastel,
    3 stuks 9,50
    5 stuks 15,50
    7 stuks 19,50

    Profiteroles
    Soezen gevuld met crème suisse overgoten met pure Belgische chocoladesaus
    10,00
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4

    Dame blanche
    Huisgemaakt vanille-ijs met warme Belgische chocoladesaus en slagroom
    10,00
    Allergeencode: 1,3, 4

    Crêpe Suzette
    A la minute gebakken flensje met sinaasappelsaus en huisgemaakt vanille-ijs, aan tafel geflambeerd met Grand Marnier
    10,00
    Allergeencode: 1, 2, 3, 4

    Gestoofde peren
    In saffraan gestoofde peren met hangop en warme sabayon
    10,00
    Allergeencode: 1, 4

    Allergeeninformatie

    Allergeencode 1
    Gerecht bevat eieren

    Allergeencode 2
    Gerecht bevat gluten

    Allergeencode 3
    Gerecht bevat lupine

    Allergeencode 4
    Gerecht bevat melk

    Allergeencode 5
    Gerecht bevat mosterd

    Allergeencode 6
    Gerecht bevat noten

    Allergeencode 7
    Gerecht bevat pinda’s

    Allergeencode 8
    Gerecht bevat schaaldieren

    Allergeencode 9
    Gerecht bevat selderij

    Allergeencode 10
    Gerecht bevat sesamzaad

    Allergeencode 11
    Gerecht bevat soja

    Allergeencode 12
    Gerecht bevat vis

    Allergeencode 13
    Gerecht bevat weekdieren

    Allergeencode 14
    Gerecht bevat sulfiet