Tafel reserveren

Het Grand Café is elke dag open vanaf 7:00 in de ochtend tot 22:30 uur. Wil je zeker zijn van een plekje? Vul hieronder je gegevens in, dan zorgen wij dat er een mooie tafel voor je klaar staat! Bekijk hier de menukaart.

Wij houden ons aan de coronamaatregelen.

Let op: Hiermee is je bevestiging nog niet definitief. Wacht op de definitieve bevestiging in je mailbox.

    Tafel reserveren

    Naam*

    E-mail*

    Telefoonnummer*

    Datum en tijd*

    Aantal personen*

    Vragen of opmerkingen

    Vragen?

    Bel 0168-472 177, wij helpen je graag verder.

    Menukaart

    Kom genieten van heerlijke patisserie, lunchgerechten, amuses of een diner.

    Patisserie

    Huisgemaakte appelkruimeltaart
    5,50

    Advocaatje met slagroom
    5,50

    Cheesecake met karamel
    5,50

    Soepen

    Tomatensoep
    Van zongerijpte tomaten met basilicum en balletjes
    8,00

    Soupe du jour
    Dagelijks wisselende soep
    dagprijs

    Gestapelde boterhammen

    Keuze uit bruin of wit

    Clubsandwich classique
    Geroosterd brood met krokante kip, tomaat, komkommer, sla, kaas, spek en mayonaise
    14,50

    Clubsandwich Willemstad
    Geroosterd brood met gerookte zalm van het Vishuis, Stellendamse garnaaltjes, eiersalade, sla, rode ui, peterselie, kappertjes en peterselie
    14,50

    Clubsandwich vegetarian (V)
    Geroosterd brood met hummus van rode biet, oude geitenkaas, rozemarijn en een dip van yoghurt en kruiden
    14,50

    Lunchgerechten

    Broodje uit de oven
    Broodje uit de oven met gesmolten Old Amsterdam, pesto, knapperige serranoham en yoghurt-harissadip (ook vegetarisch)
    16,50

    Baguette carpaccio
    Bruin of wit met dun gesneden ossenhaas, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten, tomaat en extra virgine olijfolie
    14,50

    Croquettes de veau ou fromage
    Holtkamp kalfskroketten of kaaskroketten geserveerd met bruin of wit brood
    12,50

    Toast gerookte zalm van het Vishuis
    Gerookte zalm van het Vishuis met ei-dillesalade, geroosterd brioche en garnituur van peterselie, rode ui en kappertjes
    16,50

    Toast Stellendamse garnaal
    Toast met gemarineerde Stellendamse garnalen, avocado en cocktailsaus
    17,50

    Toast Oosterscheldepaling
    Toast met gerookte Oosterscheldepaling, gezouten roomboter, peterselie, rode ui, kappertjes en mierikswortel
    18,50

    Hors d’oeuvre
    Plateau met diverse lunchgerechten: broodje Martino, broodje zalm met citroenmayonaise, omelet met paddenstoelen en truffelmayonaise, broodje kalfskroket, worstenbroodje en soepje naar keuze
    17,50

    Uienkruier (V)
    Kaas-uienbrood uit de oven met tomaat, gruyère, oregano, ui en crème fraîche van mosterd
    14,50

    Broodje Ibericoworst
    Broodje Ibericoworst met Elzasser zuurkool, mosterd, tomatenketchup, augurk en gebakken uitjes
    15,50

    Grandes Salades

    Salade scampi
    Salade met krokant gebakken scampi’s, paprika, taugé, papaya, komkommer, little yam, amusetomaatjes en dressing van gele curry met yoghurt
    17,50

    Salade krab
    Lauwwarme salade van krokant gebakken soft shell krab met grapefruit, limoen, vissaus, amusetomaatjes, koriander, rode peper en cashewnoten
    18,50

    Salade carpaccio
    Salade met dun gesneden ossenhaas, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola, amusetomaatjes en truffelmayonaise
    16,50

    Salade chèvre (V)
    Salade met gegratineerde geitenkaas, granaatappel, gepofte tomaatjes en geroosterd mueslibrood
    17,50

    Caesarsalade
    Salade met gegrilde kip, prinsessenboontjes, look, ansjovis, gepocheerd hoeve-eitje, amusetomaatjes, gerookt spek, little yam en Parmezaanse kaas
    17,50

    Salade Niçoise
    Salade met Romaine sla, gegrilde verse tonijn, haricots verts, zwarte olijf, gezouten ansjovis, krieltjes, amusetomaatjes en gepocheerd hoeve-eitje
    18,00

    Vissalade Mauritz
    Rijkelijk gevulde vissalade met gerookte zalm, gerookte paling, Hollandse garnaaltjes, crème fraîche, dille, amusetomaatjes en een zachtgekookt eitje
    19,50

    Entrees

    Oesters nature Nr 2
    Half dozijn Zeeuwse oesters, Creuse, puur natuur met citroen en peper uit de molen
    15,50

    Oesters gratiné Nr 2
    Half dozijn gegratineerde oesters met kruidenboter, look, lente-ui, broodkruim en Parmezaanse kaas
    18,50

    Toast zalm van het Vishuis
    Gerookte zalm van het Vishuis met ei-dillesalade, geroosterd brioche en garnituur van peterselie, rode ui en kappertjes
    16,50

    Scampi diabolique
    Scampi met kerrie, look piment espelette, room, venkel en Pernod
    15,50

    Iberico crostini
    Dun gesneden Iberische Belottaham met crostini, truffelricotta, rucola en verse truffel
    18,50

    Assortiment van aperitief toastjes
    8 toastjes met gerookte zalm, tonijnsalade, garnalenkroketje, Oosterscheldepaling, Iberische Belottaham, kaaskroketje, carpaccio en Americain préparé
    22,50

    Garnalenkroketten
    2 Hollandse garnalenkroketten met romige cocktailsaus, citroen, peterselie en toast van brioche
    17,00

    Kastanjechampignon(V)
    Kastanjechampignon à l’escargot met morilleboter, look, peterselie en broodkruim
    14,50

    Toast Oosterscheldepaling
    Toast met gerookte Oosterscheldepaling, gezouten roomboter, peterselie, rode ui, kappertjes en mierikswortel
    18,50

    Stellendamse garnaal
    Cocktail van Stellendamse garnaaltjes met citroen, kropsla, en romige cocktailsaus
    18,50

    Carpaccio Mauritz
    Dun gesneden ossenhaas met rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
    15,50

    Americain préparé
    Huisgemaakte rundertartaar met cornichons, rode ui, peterselie, stroaardappel, eidooier en filet préparésaus
    15,50

    Taart gekonfijte tomaat (V)
    Hartige taart van gekonfijte tomaatjes met rucola, basilicumolie, gemarineerde tomaten en buffelmozzarella
    14,50

    Krab soft shell 3 stuks
    Krokant gebakken krabbetjes met huisgemaakte chili-sambal-manis
    24,50

    Bouillabaise Normandie
    Rijkelijk gevulde vissoep afgeblust met cognac, geserveerd met crostini met look en rouille van gezouten ansjovis
    16,50

    Hors d’ouvre Mauritz
    Diverse koude- en warme voorgerechtjes, per 2 personen
    39,50

    Plats

    Goulashstoofpot
    Stoofpot met rundvlees, paprika, look, tomaat, champignon en room
    19,50

    Bouillabaise Normandie
    Rijkelijk gevulde vissoep afgeblust met cognac, geserveerd met crostini van look en rouille van gezouten ansjovis
    22,50

    Kogelbiefstuk 200 gram
    In roomboter gebakken met saus naar keuze
    23,50

    Draadjesvlees
    Langzaam gegaarde sukadelappen grainfed met geroosterde groenten en gekonfijte Roseval aardappeltjes
    21,50

    Noordzeetong 400 gram per stuk
    Gebakken in beurre noisette, geserveerd met citroen en remoulademayonaise
    dagprijs

    Poussin à la citroen
    Poussin uit de oven met citroen, gepofte knoflook, honing, tijm, aardappel en huisgemaakte appelcompote
    22,50

    Ribbetjes
    Ribbetjes St-Louis-style van de grill met looksaus, chilimayonaise en frites
    19,50

    Zeeduivel
    Gepocheerde zeeduivel met groene asperges, tuinbonen, doperwten, schorseneren en mousselinesaus
    24,50

    Gegratineerde ratatouille (V)
    Klassieke Franse ratatouille, groentenovenschotel met look, rozemarijn en tijm
    21,50

    Gambapannetje
    5 Grote gebakken garnalen in look, peper en kruidenboter, afgeblust met cognac en citroen, geserveerd met broodje kruidenboter uit de oven
    24,50

    Tarte flambée (V)
    Krokant gebakken tarte flambée met spinazie, ricotta, look, nootmuskaat en tomaatjes, gegratineerd met gruyère
    21,50

    BIJGERECHTEN

    Brussels lof
    Witlof omwikkeld met ham, bedekt met mornaysaus
    3,00

    Aardappelkroketten
    Met mayonaise
    3,00

    Gebakken aardappelen
    Krokant gebakken
    3,00

    Pommes allumettes
    Met truffelmayonaise
    3,00

    Aardappelpuree
    Gegratineerde aardappelpuree met roomboter
    3,00

    Slaatje
    Gemengde groene salade of witlofsalade
    3,00

    Desserts

    Rijstepap
    Belgische rijstepap met saffraan en bruine kaneelsuiker
    10,00

    Cheesecake
    Huisgemaakte cheesecake met karamel en gezouten karamelijs
    10,00

    Fromage
    Keuze uit onze kaaskaart van het Kaasatelier in Oud-Gastel,
    3 stuks 9,50
    5 stuks 15,50
    7 stuks 19,50

    Crème brûlée
    Verse vanille gekarameliseerd met suiker
    10,00

    Sabayon
    Bereid volgens traditioneel recept
    10,00

    Coupe colonel
    Citroensorbetijs met wodka en munt
    10,00

    Dame blanche
    Vanille-ijs met chocolade-ijs en warme chocoladesaus
    10,00