Tafel reserveren

Wij zijn elke dag open van 12:00 tot 18:00 uur. Wil je zeker zijn van een plekje in onze stadstuin of op het terras van ons Italiaanse pop-up restaurant Per Casa? Vul hieronder je gegevens in, dan zorgen wij dat er een mooie tafel voor je klaar staat! Bekijk hier de menukaart.

Wij houden ons aan de coronamaatregelen. Per tafel maximaal 2 personen, tenzij uit 1 huishouden. Kinderen onder 12 jaar worden niet meegerekend.

Let op: Hiermee is je bevestiging nog niet definitief. Wacht op de definitieve bevestiging in je mailbox. Wil je op korte termijn reserveren? Dan is bellen sneller: +31 (0)168 472 177

    Wil je reserveren voor de stadstuin van Mauritz of voor het terras van Per Casa (alleen zaterdag en zondag mogelijk)?*
    Mauritz stadstuin (7 dagen per week)Terras Per Casa (alleen za / zo)

    Naam*

    E-mail*

    Telefoonnummer*

    Datum en tijd*

    Aantal personen*

    1 Huishouden

    Vragen of opmerkingen

    Vragen?

    Bel 0168-472 177, wij helpen je graag verder.

    Menukaart

    Elke dag kan je van 12:00 tot 18:00 uur in onze stadstuin genieten van ons heerlijke menu voor lunch/diner, smaakvolle patisserie of lekkere amuses bij de borrel.

    Patisserie

    Gebakje van de dag
    5,50

    Huisgemaakte appeltaart
    4,75

    Advocaatje met slagroom
    5,25

    Citroen-meringuetaart
    5,50

    Extra slagroom
    0,50

    Lunch/diner

    Voor de lunch/diner serveren we een heerlijk keuzemenu van 3 gangen. Dit menu is elke week anders en serveren wij tot laat in de middag. Stel zelf je ideale menu samen uit de volgende gerechten:

    Voorgerechten

    Champignons met soepstengel
    Soepje van grotchampignons met huisgemaakte broodstengels

    of

    Kaasfondue met dippers
    Gesmolten gruyère met witte wijn en verschillende broodsoorten

    of

    Stellendamse garnaal met cocktailsaus
    Cocktail van Stellendamse garnaal met romige cocktailsaus

    of

    Charcuterie en gevulde olijf
    Diverse verse vleeswaren van de slager met smeersels en gevulde olijven met geitenkaas

     

    Hoofdgerechten

    Bouillabaisse met rouille
    Bouillabaise à la Marseille: diverse soorten vis-, schaal-, en schelpdieren met pikant knoflookbrood en rouille

    of

    Biefstuk met jus
    Biefstuk van de haas met geroosterd brioche, gebakken grotchampignons en jus

    of

    Poutine en shoarma
    Belegde frites met vegetarische shoarma, pikante tomatensaus, looksaus, tomaatjes en jalapeño

     

    Desserts

    Kazen met notenbrood
    5 kazen van Kaashuis van Tricht & Zn met vijgencompote, appelstroop en notenbrood

    of

    Gebakje met ijs
    Keuze voor een huisgemaakt gebakje uit de vitrine met bijpassend bolletje ijs

    of

    Crème brûlée met turrón
    Crème brûlée met tonkaboon, koffie-ijs en Spaanse turrón

     

    Prijs: 39,50 p.p.

    Amuses

    Fromage
    3 Kaasjes van kaasmeester van Tricht & zoon met vijgen-notenrozijnenbrood
    7,00

    Bitterballen, 8 stuks
    Van Holtkamp met mosterd
    6,75

    Minigarnalenkroketten, 6 stuks
    Met cocktailsaus
    12,50

    Breekbrood met smeersels
    6,75

    Minifrikandel
    Met sjalotjes, mayonaise en ketchup, zoals de baas het wil
    5,75

    Oude kaas
    Met selderijzout en mosterd
    4,50

    Toastje ossenworst
    Met truffelmayonaise en zilveruitjes
    6,50

    Minikaaskroketjes van Holtkamp
    6,75

    Plateau gerookte zalm
    10,00

    Pata negra
    Plateau dun gesneden Pata negra met ingelegde uitjes
    9,75

    Sateetjes met satésaus en kroepoek
    7,50

    Kipnuggets
    Portie huisgemaakte kipnuggets met barbecuesaus
    7,50

    Sashimi
    Plateau sashimi tonijn en zalm met bijpassende garnituren
    12,00

    Verse boerderijchips in de schil
    3,50

    Kaasstengels, 8 stuks met chilidip
    6,75