Uit in Willemstad. Actie, spanning en hilariteit

Uit in Willemstad

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, teambuilding event, een escape voor of na een vergadering of een ander groepsuitje? Mauritz Willemstad werkt samen met evenementenorganisatie Uit in Willemstad. Zo kan je onze vergaderarrangementen op een leuke manier combineren met diverse activiteiten.

Diverse activiteiten

De mogelijkheden zijn eindeloos. Van moordspel tot creatieve workshop en van expeditie tot een speelfilm maken. Natuurlijk kan je er van uitgaan dat de activiteiten worden afgewisseld met de lekkerste culinaire versnaperingen.

 

Overzicht groepsuitjes

CSI rekrutering

CSI rekrutering is een origineel bedrijfsuitje waarbij teams in de huid kruipen van echte rechercheurs om een moord op te lossen. Deze teamdag staat bol van spannende en uitdagende teambuilding activiteiten in de vorm van aanwijzingen die te vinden zijn in de talloze locaties in de historische vestingwerken van Willemstad. Zo zijn er geluidsfragmenten, filmpjes en nog vele andere gadgets. Willemstad is het decor voor een spannend en hilarisch spel waarin de deelnemer wordt meegenomen.

Agent Bob de Vlerk en zijn kompanen verwelkomen je op ludieke wijze met een welkomstdrankje en lekkers. Vervolgens word je ondergedompeld in een spannend en hilarisch avontuur in een historische omgeving, waarbij je o.a. het imposante Mauritshuis ontdekt met een geheime zolder.

De door de wol geverfde rechercheurs staan garant voor een geslaagd bedrijfsfeest of teamuitje. De groepsactiviteiten worden afgesloten met een prijsuitreiking. Welk team weet als beste het mysterie te reconstrueren en gaat naar huis met de trofee?

Duur: maximaal 5 uur (inclusief eten en drinken).
Groepen: van 10 tot 100 personen

Griezelfilm maken (in 1 dag)

Nadat het filmteam zich aan je heeft voorgesteld gaan we de vesting verkennen. Na de inspirerende wandeling gaan we van start met het doornemen van de scenes met aansluitend de opnames. Als alle opnames zijn gemaakt kan je heerlijk gaan eten met je team. Terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd draagt het filmteam er zorg voor dat de film wordt afgemonteerd. Na het eten kan er worden geborreld en wordt de eerste versie van jullie eigen film vertoond.

Programma:

 • Vesting verkenning
 • Storyboard maken
 • Scènes opnemen
 • Aansluitend eten, borrelen en eerste versie van de film bekijken

Duur: 5 uur
Groepen: vanaf 10 tot 30 personen

Expeditie Willemstad

Dit is je kans om het ultieme groepsuitje of teambuilding event te beleven in Vesting Willemstad! De historische militaire omgeving is het decor van een zinderende strijd waarbij verschillende teams spannende uitdagingen aangaan zoals in de bekende tv-programma’s Fort Boyard en Robinson. Een race tegen de klok, waarbij het team met de meeste punten de fel begeerde bokaal in ontvangst zal nemen! Actief, sportief en creatief!

Met o.a.: 

 • Boeienrace
 • Speurrace
 • Fort run
 • Hamergolf
 • Plankenkoorts en meer

Programma:

 • Ontvangst op het fort door spelleider
 • Start spelprogramma
 • Aansluitend eten en borrelen (optioneel)
 • Prijsuitreiking

Duur: maximaal 5 uur.
Groepen: vanaf 10 personen 

Meer weten over groepsuitjes?

Informeer eens naar de mogelijkheden op het gebied van groepsuitjes. Bel 0168 472 177 of vul ons contactformulier in.