Vergaderen in Willemstad? Bij Mauritz zit je goed!

tekening pand mauritz willemstad

Vergaderlocatie Willemstad

Op een mooie vergaderlocatie in een informele sfeer ontstaan de beste ideeën. De salon van Mauritz biedt de juiste ambiance voor zakelijk succes. Je kunt bij ons zaken regelen in een prettige omgeving met een unieke en sfeervolle uitstraling. Onze stijlvolle vergaderruimte beschikt over moderne voorzieningen zoals beamer, projectiescherm en WiFi. De ruimte is geschikt om te vergaderen met kleine of grote groepen. Bekijk hier wat foto’s van de salon.

Meer dan vergaderen

Onze vergaderlocatie in Willemstad is ook zeer geschikt voor andere zakelijke evenementen. Denk eens aan een productpresentatie, jublileum, brainstorm, workshop, training, heidedag of teammeeting.

Arrangement om te vergaderen

Vergaderen en een lege maag gaan niet goed samen. Dat begrijpen wij. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden om de vergadering te combineren. Bijvoorbeeld met een (aangeklede) lunch, borrel met hapjes, of een diner. Ook bieden wij mogelijkheden om je zakelijk evenement te combineren met een leuk groepsuitje voor de teambuilding. Hiervoor bieden wij in samenwerking met evenementenorganisatie Uit in Willemstad een aantal leuke activiteiten aan. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Uitrusten na een lange dag vergaderen

Ben je na een lange dag moe van het vergaderen? Geen probleem. Mauritz Hotel biedt 15 comfortabele hotelkamers waar je heerlijk kunt uitrusten. Reserveer hier je kamer.

Praktische zaken

De salon van Mauritz is gelegen in de vesting van Willemstad. De salon beschikt over een eigen ingang en eigen horecavoorzieningen. De locatie is goed bereikbaar en parkeren is gratis.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden om in alle rust te vergaderen? Bel 0168-472 177 of laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij contact met je op.